Koronavírus: Valaki mondja meg végre, hogy mekkora a baj!

3 099 Megtekintés 330 E

Valaki mondja meg végre, hogy mekkora a baj! Jobb félni, mint megijedni? Mennyire kell tartanunk a koronavírus-járványtól? A halálos áldozatok száma, és ezzel együtt a pánik is, egyre csak nő! A vírusnál gyorsabban pedig csak az összeesküvés-elméletek terjednek. György Gabriella riportja.
IRATKOZZON FEL CSATORNÁNKRA: goo.gl/uo2kim
LÁTOGASSON EL OLDALUNKRA: www.atv.hu
FACEBOOK: atv.hu
INSTAGRAM: atv_magyarorszag

Megjegyzés

 1. Richárd Csánki
  Richárd Csánki
  3 órája

  Mekkora egy propaganda szar... (nagy az isten állatkertje 🤦‍♂️)

 2. bmw520ds
  bmw520ds
  10 órája

  Hogy hogy nem a Soros???

 3. Csiszár Gábor
  Csiszár Gábor
  16 órája

  Tudatom szerint vírusra nincs ellenanyag ,csak kezelni lehet . Ezt az immunrendszer emészti meg,abban az esetben ha felkészült rá,bár 100 bol 2

 4. Gáz PP
  Gáz PP
  Napja

  Csak azt szeretném tudni ha 2 hét a lappangási idő mit akarnak a hőmérőzéssel kimutatni? Meg ha tudják,hogy ilyen rossz a helyzet akkor miért nem zárják még le a nemzetközi közlekedést? Ez csak népirtás.

 5. Molnár Gábor
  Molnár Gábor
  2 napja

  De ki indította el ezt a vírust?Magától indult el?

 6. Mariann Schnabl
  Mariann Schnabl
  2 napja

  a redőzőtt sima anyagmaszkok semmit nem érnek és a legtöbb emberen ezt látom :-(

 7. Bocinudliful
  Bocinudliful
  3 napja

  Fertőzés c Film koppintása élőben / bemutatták 2011-ben/

 8. Gizella Kanizsár
  Gizella Kanizsár
  3 napja

  Annó csernobili katsztrofa után is, csak azt mondták , hogy semmi pánik!!! Csak mossuk le a salátát....aztán az a generáció most mind rákban hal meg...

 9. K-Beats szyaf
  K-Beats szyaf
  3 napja

  Dehoogy a kigyo megette a deneveert es a kinaiak megetek a gigyot

 10. Ilyen majdvan
  Ilyen majdvan
  4 napja

  Vonzátok csak be! Pusztuljon ki minden!🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

 11. Kalman Olah
  Kalman Olah
  4 napja

  WUHANBAN AZ EMBEREK MAGUKRA MARADTAK A BAJBAN/NEM SZAMITHATSZ SENKIRE,KESZULJ FEL,FERTOTLENITOKKET,HIPO HIDROGEN PEROSIDE, BETOM..EBAYEN TALALHATO...EZT KERESD AZ INTERNETEN/CSODASZER AZ OROSZ KATONAKNAL......YUO TUBON MEGTALALOD AZ INFOT ,50% REMENY. HA TUDOK SEGITENI,MEGTESZEM BARATAIM. HA IGY ALAKUL VILAG FERTOZES LESZ.

 12. Kalman Olah
  Kalman Olah
  4 napja

  HA MAR MEGKAPTAD MAR KESO LESZ A PANIKRA,ES A FELELEMRE

  1. Kalman Olah
   Kalman Olah
   4 napja

   VEDEKEZZ ES OVAKODJ,KERESD A MEGOLDAST,,,,BETOM

 13. Zoltan Toth
  Zoltan Toth
  4 napja

  Isten velem van meg a tudás tára

 14. Zoltan Toth
  Zoltan Toth
  4 napja

  Fiatalok Személyi torzulást okozó szemüveg invázió ellen HUpulse on vagyok szemfix néven ismert

 15. Zoltan Toth
  Zoltan Toth
  4 napja

  Nincs baj ha azt használjuk amit én mondok alkohol fogyasztása mert a hányást elö idézi a betegnél és minden vírus meghal tisztító kúra ezt kell használni miért mert régen is használták ami a lég úton be ment az ki is jön méreg a virus ellen ez az egy megoldás van orvosok használják kérem csak ez a megoldás van hátra

 16. Thomas Platina
  Thomas Platina
  5 napja

  A koronavírus egy nagyon kemény érv, argumentum a globalizáció ellen. Most látjuk, hogy mi a globalizáció: A rossz gyorsan szétterjed az egész világon, a jó pedig egyre kevesebb helyre koncentrálódik. De ezt általánosan értsed, ne csak a koronavirusra. Igy lesz a gazdasági válságokkal, igy lesz az életszinvonallal, igy lesz a biztonsággal, és igy lesz a klimaválsággal is. Amerikában már készülnek azok technológiák, eszközök, stb. ami a szupergazdagoknak majd lehetövé teszi a kellemes életet 50-60C°-os külsö hömérséklet esetén is. A globalizáció a szupergadagok projektje, amelynek célja az, hogy ök a föld minden eröforrásához, alapanyagokhoz, területekhez, munkaeröhöz stb. könnyen hozzáférjenek. Ennek eredménye az lesz, hogy 1% fog uralkodni 99% fölött. Aki az emberiség történeték ismeri, annak semmiféle illuziói a jövövel kapcsolatban nem lehetnek. Ha komoly hiányok kezdenek fellépni az eröforrásokat tekintve, az ember ismét vadállattá válik, ahogy ez mindig is történt.

 17. Thomas Platina
  Thomas Platina
  5 napja

  Jobb, ha nem tudjuk.

 18. tamás ürmös
  tamás ürmös
  5 napja

  Ez most orvos?? Hát két hét alatt 20 - 30 emberrel léphet közvetlen kapcsolatba és azok a 20-30 ember is lép mással kapcsolatba de ő aszt mondja le tudják követni inkább még se kelet volna szolnalnia

 19. roamerw1972
  roamerw1972
  6 napja

  Ennyi esszel szabadlabon.... Pont az a lenyeg, hogy a koronavirus tunetmentesen is tud fertozni. Tehat, azokat az embereket is azonnal karantenozni kell, akikkel egy fertozott ember kapcsolatba lepett es tunetmentesek. A nagy tudos doktyor ur nem ezt mondta.... En oszinten partunk es kormanyunk egyetlen szavat nem hiszem, hiszen Magyarorszagon is van nagyon sok kinai, akibol eleg 2-3 fertozott, hogy potencialisan heteken belul tobb ezer embert lefertozzon. Meg hogy nincs beteg Magyarorszagon? Mese habbal....

 20. Tamas Kele K
  Tamas Kele K
  7 napja

  Akkora egy hülyeséget beszéltek ! Azt tudni kell hogy ahonnan elterjed piac ott csak halat árulnak ! A másik hogy milliók fetozodtek meg Kínában ! Komponista ország ezért tagadnak ameddig lehet nem fognak bevallani semmit ! Az is kiderült hogy a lappangási idő nem 14 nap lehet több! Hiába merik a hőmérsékletet amikor előtte egy pár órával kapta el !!! Én mindenesetre veszek maszkot nem keveset és l aszkorbinsavat ! Hazudnak az összes állami vezető

 21. putyi ramur
  putyi ramur
  8 napja

  Nem azonos a denevér vírusokkal... Van benne AIDS. Szekvencia is... Ez egy gyártott vírus A. "szakértők" Esküsznek! Esküsznek., hogy ez nem az.... Az esküjukon kívül semmi szakmai gondoltuk nincs... XD

 22. István Tóth
  István Tóth
  13 napja

  Sok az altatás vagy tájékozatlanság.

 23. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
  14 napja

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:32 💓💖❤ 👇👇👇👇👇

 24. Samoyede Léon
  Samoyede Léon
  14 napja

  Mi van a házi állatokkal 🤔

 25. w y
  w y
  15 napja

  Biofegyvert a laborból kiugrott ebédelni a piacra!!Meg jelentek a fizetett hozzászolók ne pánikolj! Mint mikor ellopták a 4 hónapos gyereket akkor is megjelennek. Internet katonaság!

 26. w y
  w y
  15 napja

  Orvos halt meg emberek azt sem tudták megmenteni ez nem tüdőgyulladás Szedd a C vitamint láz hűtő fűrdő Paracetamol 2 essével NE legyetek buták.. Mindig hazudik minden Politikus Most is!

 27. w y
  w y
  15 napja

  4 hónapos gyereket vett el az állam a szülőktől. Mert nem akarták anyakönyvet nem tetszett nekik a Fidesz meg a törvényei. A politika üldözés ez nem gyermekelhelyezési vita! Nem oktalan a pánik! A nemtörődönség! A gonoszság! Ezt teszi. Mindenki Vigyázzon szedjen 1000 mg OS C vitamint naponta!!! Naponta 1000mg C vitamin 80 kg embernél 1500 mg naponta 80 kg felett 2000 mg. Naponta!!!! /

 28. w y
  w y
  15 napja

  hupulse.info/video/ydt4rJqVqn2Ehmg.html az igazság!!! A tv a Politika hazudik!!! Meghalt az első orvos!

 29. Tóth Zsolt
  Tóth Zsolt
  16 napja

  Szlávik János és a hasonlók miatt tart itt a dolog mert nem látják a problema méretét!

 30. Sandor Zsolt
  Sandor Zsolt
  17 napja

  szerintem egyszerübb lenne a köztudatot jogi személyé nyilvánitani és az alapvetö hazugságokra épitett meséket gyilkosságként kezelni. Mindjár megszünne jópár járvány és ha péntekenkét újra bevezetnék a nyilvános kivégzéseket akkor megszünne a globális felmelegedés is.

 31. László Horváth
  László Horváth
  17 napja

  A vírus következményeinek hatására az olajárak esnek, az aranyárak nőnek. Oroszország hatalmas aranykészleteket halmozott fel az elmúlt években, míg az USA gazdasága az olaj függvénye. Oroszország - Kína barátok. Mindketten rossz kapcsolatban vannak az USA-val. Különös egybeesés.

 32. edit kalina
  edit kalina
  17 napja

  Nemn pànikolnak csak nincs elèg ètel meg karantèn van meg 900-1000 közötti halott . Hànyingerem van a sok hazugsàgtòl

 33. imre szabolcs
  imre szabolcs
  17 napja

  Tvrtko bohoc szintre lépett egy jo ideje

 34. Ferenc Zsidó
  Ferenc Zsidó
  18 napja

  A napokig vízben áztatott, majd félig nyers GYROS fogyasztást kellene átmenetileg mellőzni, amelyet ráadásul olyan vírushordozó idegenek árulnak, akiknél a náluk megszokott vírusra kialakult az immunitás, de hordozói lehetnek annak. A magyarok nem találkoztak a vírussal, ezért könnyen megfertőződhetnek. Rácz Margit.

 35. Csili Racz
  Csili Racz
  18 napja

  Mindig a profit a lényeg.

 36. Tamás Pálos
  Tamás Pálos
  19 napja

  Tisztelt Sváby András Úr. Kis elgondolkodtató dolgot ajánlok a figyelmébe, hogy ésszerűen összefésülve világosabb legyen a helyzet... hupulse.info/video/ndeQnZjIj3eAbGA.html hupulse.info/video/vtKtvtvIgJ-mlXk.html Ahogy mondja. Ha nincs minta akkor nincs eset......( orvos )--- ez nagyon gáz!!!!

 37. Zsè
  Zsè
  19 napja

  Inkább arról kellene beszélni. , 1 személyben ki ennek a lötty nek az előterjesztője !! Kik rendelték ezt tőle ?? És mi a cél ezzel az egésszel !, a népirtáson kívül ?? És miért nem taposta még el a világ ezt a csoportot ???

 38. Zsè
  Zsè
  19 napja

  Nekem mind1 csak a tudósítás után haza ne gyere !! Kezdj új életet ott !!😮😇

 39. sitizsu
  sitizsu
  19 napja

  Nagyon egyszerű...tv-t kikapcsolni... pánik keltés az egész, aki fél, megkapja...

 40. Chillykaty
  Chillykaty
  19 napja

  Hamarabb meghalsz szívrohamban, mint a koronavirustol

 41. Sara Erdelyi
  Sara Erdelyi
  19 napja

  Én már egyszer kaptam pánikrohamot emiat úgyhogy...😂😂😂

 42. markusz444
  markusz444
  19 napja

  Jobb félni, mint..... Rettegni😂

 43. Imre Györgydeák
  Imre Györgydeák
  19 napja

  Nem félni kell, hanem egészségesen táplálkozni, elfelejteni a szemetet, az energiaitalokat, a finomított élelmiszereket, a mekit a burgerkinget, stb. Normális magyar módra kell táplálkozni! Ez az alapja az egészségünknek.

 44. Gábor Nagy
  Gábor Nagy
  19 napja

  Ami ennél is nagyobb baj hogy a sapkás anyja nem ült fel mikor kibújt a sapkás feje! Akkor most nem keltené itt a pánikot feleslegesen.

 45. Sandra Myers
  Sandra Myers
  20 napja

  a tökéletes partnernek való ígéret csak egy nagy hazugság, a marsdhacker@gmail.com vagy a marsd.h az Instagram-ban ezt megmutatta nekem, nem az, hogy támogatom a hackelést, de megkapta a szükséges egyértelműséget és bizonyítékot arra, hogy nem vagyok őrült

 46. Norbert Rózsahegyi
  Norbert Rózsahegyi
  20 napja

  Összeesküvés elmélet :D A vírus szinte szembetűnően hasonlít a a hív vírusra már ami a formát illeti :D Hazudnak ezek mindenütt!

 47. Tibi Atya
  Tibi Atya
  20 napja

  Lebukott a csaló. Ezt nézzétek! hupulse.info/video/lbatzL2rjGWfZHE.html

 48. Tamás Jakub
  Tamás Jakub
  20 napja

  Állj ,állj ,állj! Kérem szépen, én nem értek valamit, vagy nem jók az információim.. De tudtommal arról volt szó, hogy a lapangási idő 2 hét a tünetek csak ez idő után várható,de,.. Addig is fertőző! Szóval valóban elég az utasforgalmat infrakamerázni? Meg a mobil hőmérők?

 49. sonus89
  sonus89
  20 napja

  9:27 - kapcsolatba ( nincs N a végén!!! Fúúú de zavar... )

  1. Melitee Meli
   Melitee Meli
   19 napja

   Nem tudnak -beszélni se. tisztelet a kivételnek 😅

  2. sonus89
   sonus89
   19 napja

   @Melitee Meli 0:11 - "Ha megkaptuNk volna... " IRRITÁÁÁÁÁL!!! MI EZ A HÜLYESÉG?! hupulse.info/video/3riox8vMqJpkrIE.html

  3. Melitee Meli
   Melitee Meli
   19 napja

   😂😂😂 kapcsolatban került 😂😂😂 tuti a nyelvtan órán aludt

 50. Erika
  Erika
  20 napja

  Ez egy előre eltervezett vírusos fertőzés, azaz népírtás szándékosan. Az Angol-szász misszió c, videóban évtizedekkek ezelőtt szó van róla. Nézd végig a filmet!!

 51. Jakab Béla
  Jakab Béla
  20 napja

  De most őszintén tökért rémisztgetitek mindíg a népet. Influenzában 20szor több ember hal meg mint ebben... Köszönjük atv!👏👏👏

 52. Francisc Molnard
  Francisc Molnard
  20 napja

  Koronavírus hupulse.info/video/1rZ5q5fKeoiNaJs.html

 53. Bánk Meszlényi
  Bánk Meszlényi
  20 napja

  Fú de unta a kutyulika a Sváby szövegét😁 Csak ásítozott közben.

 54. el paso
  el paso
  21 napja

  kedves bemondo ittas?vagy csak én nem látom jól a dolgokat?bár lehet más dr dolgot kelett volna emlitenem...

 55. TaylorVProject
  TaylorVProject
  21 napja

  ehjjj itt vagy már betalált a korona ,vagy marsi anikó,... vagy más esetleg... columbia vírus...mondjuk már ki rendesen h tudományos akadémia XD Gondolom fáradtak vagyunk...hajkurásztuk A vírust... vagy hasonló :D Köszönjük a riportot! Igyexünk félni!

 56. Lajos Simon
  Lajos Simon
  21 napja

  Mi úgy le vagyunk maradva hogy nálunk 10 év mulva fog fertőzni ez a vírus . Ide még a vírus sem jön .

 57. Gabor Duchai
  Gabor Duchai
  21 napja

  Ratyik vagytok... 😬

 58. Pityula Zsotyula
  Pityula Zsotyula
  21 napja

  Sapkás gęci,nem mondtál semmit,mint mindig!

 59. Agrippa Skipio
  Agrippa Skipio
  21 napja

  Ezert à simlis element Kinaig?

 60. Péter Fazekas
  Péter Fazekas
  21 napja

  Tvrtko legközelebb Kínából fog jelentkezni, egy Honkongi étteremből