Kötöttfogás 74. - Jó író, rossz író, náci, nem náci?

A Kötöttfogás 2020. február 6-i adása. Műsorvezető: Pörzse Sándor. Vendégek: Csintalan Sándor, Horváth Gábor, Konok Péter és Szerető Szabolcs. Szerkesztő: György Zsombor.
Témák:
- NAT: Jó író, rossz író, náci, nem náci? Szegény Ottlik Géza meg a határon. És meddig terhelhetők még a diákok?
- Szabó István, Schmidt Mária és az ügynökmúlt hosszú árnya
- Jakab Péter nem szereti a mazsolát - egy lista, két lista, mivel van nagyobb esély leváltani a Fideszt, illetve értik-e az emberek, hogy miről van szó egyáltalán?
- Mediterrán hangulat - hogyan maradhatott ki egy spanyol luxusvilla a kispesti vagyonkezelő MSZP-s igazgatójának vagyonnyilatkozatából?

Megjegyzés

 1. Matyi Hüvely
  Matyi Hüvely
  9 napja

  Megint összegyűlt a trágya az árokparton. élen egykor náci, ma bolsi Pörzsölő takony Sanyival. Hogy nyalta Lévai Anikó talpát ez a gerinctelen senki. Sem akkor, sem ma nem tud baki nélkül elmondani három mondatot. Köpedék!

 2. Zoltán Rákos
  Zoltán Rákos
  14 napja

  Perjés hol van?Lehugyozták? Fasszkalapok erről pofázatok!

 3. Orgi Mester
  Orgi Mester
  14 napja

  6:59 "kimarad a tatárjárás" magyarkozlony.hu/dokumentumok/3288b6548a740b9c8daf918a399a0bed1985db0f/megtekintes Muti meg hol!!

 4. Végh Tamas
  Végh Tamas
  15 napja

  Mindenki butapesti? Vágjátok, hogy mi van az országban...

 5. Gyula Szűcs
  Gyula Szűcs
  15 napja

  Csintalan sajnos túl sokat beszél, se füle se farka az egésznek, és még trágár is. "agyfaszt kapok tőle, csessze meg!" :( nem lehetne, hogy ő csak az élő haknikon legyen ott, mint Puzsér meg Dévényi,, és a műsorba valaki mást hívni helyette? :(

 6. Robi Redford
  Robi Redford
  15 napja

  Rossz! Rossz! Rossz! Minden rossz! Az egész világ rossz! Fidesz? Rossz! Az egész élet rossz. Szövegminőség? Rossz! Bármi történik, rossz. NAT? Rossz! Van valami ami jó? Nincs. Minden rossz!

 7. zsolt kovács
  zsolt kovács
  16 napja

  A finnek nem szinkronizálták a filmeket, így a feliratozást olvasni tudják és idegen nyelvet is tanulhatnak....De azért Colombo Szabó Gyula nélkül dupla nulla....Robog az úthenger !!!

 8. zsolt kovács
  zsolt kovács
  16 napja

  A magyar nyelv a legtökéletesebb, ezen a nyelven lehet a legjobban kifejezni a világot. Olvassunk inkább Arany Jánost !!! (Vagy Varró Dánielt, esetleg Rejtőt)

 9. zsolt kovács
  zsolt kovács
  16 napja

  Colombo-t a NAT-ba!!!

 10. zsolt kovács
  zsolt kovács
  16 napja

  Minden jó a NAT-ban, csak ne legyünk már finn-ugorok !!!!

  1. Vilmos István Koszper
   Vilmos István Koszper
   14 napja

   @zsolt kovács Ővele se?

  2. zsolt kovács
   zsolt kovács
   14 napja

   @Vilmos István Koszper Pap Gáborral nem ért egyet ....

  3. Vilmos István Koszper
   Vilmos István Koszper
   14 napja

   @zsolt kovács Nem értek veled egyet.

  4. zsolt kovács
   zsolt kovács
   14 napja

   @Vilmos István Koszper A nyelvünk sem !!! Habsburg eredet-politika.

  5. Vilmos István Koszper
   Vilmos István Koszper
   14 napja

   Nem mi vagyunk a finnugorok, hanem a nyelvünk.

 11. Dániel Kovács
  Dániel Kovács
  16 napja

  Az oktatásról, a NAT-ról, meg a hasznos ismeretekről...kb. egy hete sincs! Egy meló kapcsán egy 12 osztályos iskola informatika tanárával melózunk náluk, az informatika teremben... Bejön egy kis csillogó szemű, értelmes, 11-edikes, TEHÁT 17 éves kislány. Látszik, hogy értelmes, nem egy elveszett gyerek... Egy esti sport meccs kapcsán megkérdezte a tanár ismerősömet, hogy hát ő is megy-e rá, mert Bp. határában lesz, ill. közig határon kívül, esetleg el tudná őket is vinni-e, a barátnőjével, kocsival. Mire a tanár ismerősöm, mondta nekik, hogy ő már ott kint lakik, onnan megy, de jöjjenek ki, vonatjegy a Déliből nekik, diákkal kb. 2-400 Ft...és utána ő majd hazahozza őket... És erre a kiscsaj olyat mondott, hogy majdnem leszédültem a székről: - De hát hogy kell vonatjegyet venni?! Én nem tudom, hogyan kell... És ez egy amúgy értelmes kis leánka, egy nem lepukkant környékről, vagy éppen elitiskolából, akit eddig életében csak kocsival hoztak-vittek... ÉN ÉRTEM, hogy az irodalom, stb. QRVA FONTOS, de NEM KELLENE ELGONDOLKODNI AZON IS, hogy MILYEN VALÓS, az ÉLETBEN FELHASZNÁLT, KONKRÉT GYAKORLATI ISMERETEKET KAP MA EGY ált. isk. meg gimnáziumi diák?!?!?

 12. Toleráns Liberáncs
  Toleráns Liberáncs
  16 napja

  "1940. szeptember 10.-én a falunkon keresztül visszavonuló román csapatok kifosztották a házunkat, elvitték a marháinkat, lovainkat, disznóinkat, lelőtték az egyik csordapásztort és megsebesítették a másikat. Szeptember 11-én, délután a magyar csapatok megérkeztek és elfoglalták az új határt. Mivel a mi házunk volt az egyetlen nagy ház a környéken, négy vendégszobánkat ideiglenesen lefoglalták főhadiszállásnak...„ Ezután Wass Albert egyéb teendői és kötelezettségei miatt elutazott, több hétig nem tartózkodott otthon, majd kisfia betegségének hírére tért haza. A gyermek sajnos elhunyt, a temetés után feleségével pedig újra elutaztak. Távolléte alatt a magyar honvédség letartóztatott hat személyt, négy románt és két fiatal magyar zsidó lányt. A visszaemlékezések és utólagos rekonstrukciók alapján négy fogoly szökni próbált, őket Cege határában lelőtték. Hogyan keveredett ebbe mégis bele Wass Albert neve? A válasz viszonylag egyszerű. Az ügyet évekkel később elkezdték kivizsgálni, tanúkat hallgattak meg, akik valóban emlegettek egy bizonyos groful Wass-t (Gróf Wass), aki felbujthatta a honvédeket. Azonban a hatóságok nem tudták eldöntetni, hogy az idősebb vagy a fiatalabb gróf lehetett a felbujtó, így nemes egyszerűséggel mindkettőt hadbíróság elé állították. Későbbi visszaemlékezésekből azonban kiderül, hogy csak Wass Endrét látták az esemény előtt / után, Albertről nem tesznek említést.A vád szerint mind a ketten háborús bűnösök. A vonatkozó szakirodalmak azonban ennek a létjogosultságát is vitatják, ugyanis 1940-ben Magyarország, és Románia nem álltak háborúban egymással. Mind a két ország a németek szövetségese volt. Emiatt a „háborús bűnös” vád nem áll biztos talpakon.A vád ennek ellenére már ekkor gyökeret vert, és ezt a későbbiekben kiirthatatlannak bizonyult: Wass Albert felbujtotta a magyar honvédeket, hogy zsidókat és románokat mészároljanak le."

 13. Rossi07
  Rossi07
  16 napja

  Szabó Istvánnal is ugyanaz a baj, mint a NAT irodalmi részével: a kettős mércét egyszerűen nem tudja félretenni senki. Egy normális világban amikor szóba kerül a művészet, akkor azt saját kontextusában értékelik, kizárólag a művészi teljesítmény figyelembe vételével. Aztán hogy adott művész emberileg mennyire elítélendő, döntse el mindenki saját maga. De hát ez nem egy normális világ, a kettős mérce pedig messze nem csak Magyarországra jellemző.

 14. Pisti Isti
  Pisti Isti
  17 napja

  Iskola a határon volt az a könyv, amivel megszerettem az olvasást... azért vannak a gyerekek túlterhelve, mert minden idejük elmegy a facebookozásra, youtubeozásra ... minecraftra, fortnitera, stb...alig jut idő másra..szegények... Hülye Konok, amióta élünk azóta így van minden, legfeljebb az zavarhat téged, hogy amit eddig Magyar Bálinték csináltak az nem marad. Természetesen ti üvöltöttetek a legjobban hogy az oktatás mélyponton van...ezen most változtatnak...most az a baj.. Konok te egy szimpla anarchista vagy, kár beléd..

 15. Zoltan Horvath
  Zoltan Horvath
  17 napja

  A 7 éves fiam igényesebb videót csinál. Undorító volt meg nézni ebből 20 másodpercet

 16. Károly Jülek
  Károly Jülek
  18 napja

  Zsidózás a parlamentben? Felhördülés a jobbikos hozzászólására Pörzse Sándor a finnugor történelemhamisítás leállítására szólította fel a kormányt, majd L. Simon László államtitkár reakcióját követően olyan viszontválaszt adott, amelyre L. Simon csak annyit mondott: szomorú, hogy "az egész kérdését a zsidókérdésre tudta kivezetni". Pörzse Sándor (Jobbik) azt kérte a kultúráért felelős államtitkártól, hogy állítsa meg a finnugor történelemhamisítást, amelyik "közel 150 éve zajlik Magyarországon". Hangsúlyozta, hogy a kormány 150 millió forinttal támogatta a Magyarországon rendezett finnugor konferenciát, amivel csak "egy bökkenő van, hogy nem vagyunk finnugorok". L. Simon László azzal kezdte felszólalását: "nehéz helyzetben vagyok, mennyiben vegyem komolyan a kérdését és mennyiben válaszoljak erre komolyan". Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a Finnugor Népek VI. Világkongresszusának megrendezését nemzetközi intézmények rögzítik. Véleménye szerint a kongresszusból az ország csak profitálhat és gyarapodhat, "függetlenül attól, hogy önnek igaza van vagy nem". Azon nem érdemes vitatkozni, hogy a magyar nép genetikailag finnugor-e, mert nem az, de a magyar nyelv finnugor eredetű - zárta szavait. Több képviselő is bekiabálással kísérte Pörzse Sándor viszontválaszát, amelyben úgy fogalmazott, hogy a finn autóversenyző Mika Hakkinent, a szocialista Steiner Pált és őt magát nehéz "elképzelni unokatestvéreknek". Újhelyi István levezető elnök arra kérte a képviselőket, hogy tartózkodjanak az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól. L. Simon László is úgy fogalmazott, szomorú, hogy Pörzse Sándor "az egész kérdését a zsidókérdésre tudta kivezetni".

  1. Károly Jülek
   Károly Jülek
   18 napja

   Most kritizálod a Nemzeti tantervet??? :D :D :D :D :D

 17. Loránd Ternesz
  Loránd Ternesz
  18 napja

  konok nevű történelemhamisító jó szokásához és "szakmájához" híven megint folyamatosan hazudik és történelmet hamisít. Wass Albert NEM náci és pont Művei és élete is ezt bizonyítja.

 18. Lajosom Kovács
  Lajosom Kovács
  18 napja

  Annyira unalmas már ez a gyurcsányutálat...ezek jobban utálják mint Orbánt...vagy a kormány kezdi őket finanszírozni...érdekes

  1. András KISS
   András KISS
   18 napja

   Gyurcsány a magyarellenes Sátán.

 19. Frank Papo
  Frank Papo
  18 napja

  Most a kotottfogas musort nezem, vagy Csintalan ur onallo estje lathato....... kivagyok....

 20. Frank Papo
  Frank Papo
  18 napja

  Jaj ez a Csintalan, a nagy tudalekos, okoskodo, elveszi az egesz musoridot.

 21. Dániel Kele
  Dániel Kele
  19 napja

  követelm Mátyás király azonnal kerüljön be a NAT ba, mint román király !!!!!!!!!!

 22. Tibor Vincze
  Tibor Vincze
  19 napja

  Konok rabbinak inkább foglalkozzón a tórával !

 23. Carlos Carlos
  Carlos Carlos
  19 napja

  Ez most szar volt

  1. minifik
   minifik
   19 napja

   az

 24. Kremeny Sandor
  Kremeny Sandor
  19 napja

  Bár az új NAT-tal kapcsolatos vitára 15 perc is jutott - nem lekicsinyelve az irodalom szerepét- sajnálatos,hogy még ezen a fórumon sem ejtettek egyetlen szót sem a természettudományok szerepének újabb megnyírbálásáról.

 25. Sandra Myers
  Sandra Myers
  20 napja

  a tökéletes partnernek való ígéret csak egy nagy hazugság, a marsdhacker@gmail.com vagy a marsd.h az Instagram-ban ezt megmutatta nekem, nem az, hogy támogatom a hackelést, de megkapta a szükséges egyértelműséget és bizonyítékot arra, hogy nem vagyok őrült

 26. Levente Tápai
  Levente Tápai
  20 napja

  Wass Albert a kedvenc íróm volt, egy igazi tisztességes nemzeti érzelmű ember, aki végig hűséges maradt a hazájához, ellentétben veletek. Pörzse, benned csalódtam a legnagyobbat! Amikor 2004-ben találkoztunk a Mansfeld Péter szoboravatón Bayer Zsolttal együtt, akkor is így beszéltél volna róla? Biztos, hogy nem. Akkor még helyén volt az eszed. Csintalan, te aki olajmaffiózó voltál, végig jártál minden pártot és a magyar közélet egyik legjellemtelenebb embere vagy, neked van erkölcsi alapod szárdra venni Wass Albertet. Szerető Szabolcs neked azt üzenem, hogy élvezettel olvastam a cikkeidet egykor a Magyar Nemzetben és hallgattalak a Hír Tv-n. Hogy ülhetsz ezek között. Már te is olyan romlottá váltál mint ők. Szégyeljétek magatokat, az igazi nácik ti vagytok.

  1. Miklós Pánczél
   Miklós Pánczél
   19 napja

   Levente Tápai 👍

 27. John Aybier
  John Aybier
  20 napja

  Náci vagy nem náci Wass Albert százszor különb magyar volt mint az asztalnál ülők együtt véve, különösen ennél a csöves konoknál.

 28. Havasi István
  Havasi István
  20 napja

  Pörzse Sanyinak nem tudom honnan jött ez a Han Solo cosplay 5let, de nem áll neki rosszul.

  1. minifik
   minifik
   19 napja

   besirtam :D

 29. Attila Kasnyik
  Attila Kasnyik
  20 napja

  Ez a musor nem kulonb a szabadfogastol.Ugyannak az eremnek a ket oldala.

 30. Fer Iron
  Fer Iron
  20 napja

  A Fityess hatra dőlhet és pipázhat a kandalló mellett... az ellenzék marakodása nem szűnik...., most félidőben kellene egy előválasztás közöttük, különben semmi esélyük....

 31. Gergely DrNemeth
  Gergely DrNemeth
  20 napja

  Iskola a város szélén

  1. zsolt kovács
   zsolt kovács
   16 napja

   Az iskola legyen a város közepén!!!!

 32. Mr. White
  Mr. White
  20 napja

  Pörzse Szittya barátom.

 33. Magyar
  Magyar
  20 napja

  Az ellenzéknek egy feladata van, találni egy közel olyan karizmatikus politikust, mint Orbán Viktor, de ez belátható időn belül nem megy!:) Egyelőre az ellenzék csak csaholni tud, meg falkába tömörülni mint a hiénák! Na, de egy oroszlán legyőzéséhez azért több kell!:))

 34. Magyar
  Magyar
  20 napja

  Néztem ,de már nem bírom tovább! Ezt a sok egoista tulkot! Még mindig el vannak foglalva az oktatással holott ők már ebből a műfajból, már rég kikoptak!! Egyben van igazság, hagyjuk meg a jogot a diáknak, hogy ez érdekli, avagy sem! A diák nem egy bélszín, vagy egy rostonsült amit kényem kedvére fűszerezek!!! Ők a mi jövőnk, és qrvára nem mindegy ,hogy elsózod vagy nem!:)) Javaslom ésszel emberek, nekünk nem az a dolgunk, mint ezeknek a szófosóknak, hogy kijelöljük az utat, hanem az , hogy segítsük őket ezen az úton!Mint nálunk xokás, kerül, amibe kerül!:)))

 35. Magyar
  Magyar
  20 napja

  Egyébként meg ez a magyar hangos szabolcs, na mi lenne ha nem más hátán próbálna felmászni, ne másokat szapulja, domborítsa ki a saját érdemeit!:)) Ja, hogy olyan nem van!:)) Hát sorry!:))

  1. Magyar
   Magyar
   20 napja

   @Santa Cruz Ju- hé Te viszont a csúcsok csúcsa vagy , majd szétrobbansz a nagy öntudattól! Közben nem látod a fától az erdőt! Gratula!:)))

  2. Magyar
   Magyar
   20 napja

   @Santa Cruz Persze , hogy bocskoros vagyok, de az legalább meghatározható, de, hogy te ki vagy gender baby, netán ajtókilincs?:))

  3. Santa Cruz
   Santa Cruz
   20 napja

   Te miért nem magyarul írsz gyökér? Bocskoros vagy tuti. "Olyan nem van" Bazdmeg ez a komment pont olyan, amikor a teljesen hülye analfabéta okoskodik. Ne égesd magad Madzsarescu József!

 36. Magyar
  Magyar
  20 napja

  Egy egészséges családban, jó eséllyel egy egészséges gyermek nő fel....vele szemben ti labdába nem rúgtok agyamentek! Ti lúzerek, nem az oktatáson múlik, hogy ti mit akartok a fejébe tömni, hanem azon, hogy ő mit hajlandó befogadni! Ettől éppen Dobó István neki nagyobb hős lesz, mint Batman, vagy Superman! És ha összexarjátok magatokat felsőbbrendű értelmetlenség akkor is így van!:))

  1. Miklós Pánczél
   Miklós Pánczél
   19 napja

   József Magyar 👍✌️

 37. mojszi
  mojszi
  20 napja

  Két lista = több ellenzéki szavazat!!!! Az egyetlen lista mellett kardoskodók kizárólag a fidesznek kedveznek! Van, aki Gyurcsány miatt van aki az mszp miatt nem fog szavazni akkor, ha egyetlen lista van. Gondolni kell a lepattanó, nem fanatikus fidesz szavazóra is, leszakítás nélkül nincs ellenzéki győzelem! És ezek esélytelen, hogy egyetlen listára átszavaznának. Az mszp meg a dk jobban tenné, ha nem kezdené el hülyíteni a szavazókat az egyetlen listával. Sajnos látom, hogy sokaknak fogalmuk sincs arról mit jelent a listás szavazat, hogyan működik, ezért benyelik az egyetlen lista szükségességét. Hatalmas a felelősség van azokon, aki tudatosan és hazug módon azt terjesztik, hogy az egyetlen lista a legjobb megoldás. Miközben ponztosan tudják, hogy két listával lehet kimaxolni a legjobban a szavaztokat és becsatornázni valóban az össszes lehetséges ellenzéki szavazatot. Az igazság az, hogy Gyurcsány és az mszp fél az összeméréstől. Fél attól, hogy a másik lista jobban fog náluk szerepelni és az nekik jelképes vereség lenne. Ott tartunk, hogy már megint nem a legjobb esélyt szeretnék felkínálni a kormányváltásra a választóknak, hanem a szaros önös érdekek mentén terelgetik a folyamatokat. Hogy ennek az a vége, hogy nyer a fidesz? Hol érdekli őket.... Egy ellenzéki lista = garantált fidesz győzelem 22 ben.

 38. Magyar
  Magyar
  20 napja

  Ti is jártatok iskolába ki így, ki úgy mégis felnőttetek! Hogy mi lett belőletek azt hagyjuk...De most ti akarjátok irányítani a gyerekeinket? Nem gondoljátok, hogy nekik is meg kell tapasztalni azt, amit meg kell? Egy qrva boomer banda"!:)))

 39. K 44
  K 44
  20 napja

  Konok kibaszott unalmas már az anti-nemzeti dumájával és, hogy miért nem érti miért kell a gyerekeknek hazaszeretetre nevelő és a magyar identitást erősítő költők és írók műveit bevenni a NAT-be. Minden sikeres nemzet arra neveli a gyerekeket, hogy igen is legyenek büszkék és ők a legjobbak. Igen rengetegen meghaltak azért, hogy ma ezt a sok szart amit mond magyar nyelven mondhassa ki. Talán nem baj, ha vannak még emberek akik ugyan azt megtennék.

  1. KRASADAM6666
   KRASADAM6666
   18 napja

   @K 44 Érzékeltetni szerettem volna, hogy nem attól függ az ember boldogsága, hogy mi az anyanyelve. Az csupán egy körülmény, amihez életünk során automatikusan igazodunk, természetessé válik. Ha más lenne az anyanyelvünk, akkor a nemzeti büszkeségünk is aszerint változna.

  2. K 44
   K 44
   18 napja

   @Lajosom Kovács akkor ezek szerint amerikában, a skandináv országokban nyilasokat nevelnek évtizedek óta :D rendben lajosom :D

  3. K 44
   K 44
   18 napja

   @KRASADAM6666 latom nem sikerült értelmezni a leírtakat. Pont az olaszt, franciát hozza fel példának, ahol többszörösen igaz az amit leírtam? Az olasz, francia pont nem tanul meg más nyelven ha csak nem feltétlenül muszáj. Ez nem azt jelenti, hogy azt hiszi jobb más népeknél, csak egyszerűen büszke a nemzetiségére.

  4. Lajosom Kovács
   Lajosom Kovács
   18 napja

   Na ez meg aztán tényleg nyilas duma

  5. KRASADAM6666
   KRASADAM6666
   19 napja

   Miért lenne probléma, ha a mai gyerekek nem magyarul beszélnének, hanem mondjuk németül? Kevésbé lennének boldogak? A szüleik kevésbé szeretnék őket? Kevesebb barátjuk lenne? Miért hazudjuk a gyerekeinknek, hogy ők a legjobbak a világon? Egy német gyerek nem olyan ügyes? Egy brit, egy olasz, egy ausztrál, vagy egy francia gyerek nem lehet olyan értelmes? Más nemzet gyermekeiben nincsenek meg azok a képességek, mint a magyar gyerekekben?

 40. Magyar
  Magyar
  20 napja

  Tényleg kell ez a sok szófosó nekünk?:)) Amúgy jól elvannak nem de bár?:)) Másrészt azt hisze nem koldulnak az utcán!:)))

  1. Magyar
   Magyar
   20 napja

   @Santa Cruz Bezony, hogy irigy vagyok, hülyeséget én is tudok, mégsem fizetnek érte!!:)) Tényleg miért is nézem? Talán arra várok hogy a libsiknél. egyszer véletlenül felcsillan az isteni szikra!:)) Reménytelen?:))))

  2. Santa Cruz
   Santa Cruz
   20 napja

   Kötelezett téged rá valaki, hogy nézzed? Miért kellene koldulniuk? Irigy vagy rájuk vagy mi a f@szom?

 41. Péter Hermann
  Péter Hermann
  20 napja

  Konok VS gajdics vitát.... 😬👊

  1. zsolt kovács
   zsolt kovács
   16 napja

   Vezeti Puzsér !!!

 42. Gyo Chess
  Gyo Chess
  20 napja

  - az orrBÁNnak s 'kedves' családjának, kizárólag csak Herczeg Ferenc műveit szabadna olvasnia . P.s. lefogadom azt hogy az ebben a műsorban résztvevők, - 'díszes nagy műveltségű társaságában' - hogy az ő magyar irodalmi műveltségük, nem hogy hiányos , hanem egyszerűen lyukas, 0 . ÁLLANDÓAN LEBUKNAK . Úgyhogy pofa súlyba . Pörzse Sándor meg Petőfivel kapcsolaosan, már többször elsütötte a középiskolás élményeit .Gratulálok ! 'Greetings from ' :'8 Alexandria Parade /S.Coogee/Sydney,N.S.W.,2034 Aus.

 43. Csakbetksszmok
  Csakbetksszmok
  20 napja

  OV+GYF=NER. Döbbenet, hogy ez iskolátott embereknek új.

 44. Zoltán Ács Sánta
  Zoltán Ács Sánta
  20 napja

  Csintalannak üzenem nem a politikusok szórakoztatják a közvéleményt az összefogással,hanem az újságírok kérdezik tőlük minden egyes alkalommal,tessék nekik osztani az észt

 45. Sopánka
  Sopánka
  20 napja

  Pörzse annyira ostoba, hogy ezt még dobra is veri. Sanyi már rég lejáratta magát, de még mindig vergődik.

 46. tilla A
  tilla A
  21 napja

  Az elején azt mondják "csak a győztes csatákat fogják tanítani" erre jobb szélen a csávó, "akkor nagyon rövid történelem lesz". Ebből is látszik, hogy fogalmuk sincs a magyar történelemről és hogy mennyire káros volt eddig a történelem oktatás. Ez volt az első olyan adás amit nem tudtam végignézni és valószínűleg tartani is fogom magam ehhez.

 47. tilla A
  tilla A
  21 napja

  Az oké, hogy az a négy tag magyarellenes, de te Pörzse? Tudsz még tükörbe nézni?

 48. viccország v mint
  viccország v mint
  21 napja

  Csintalan rögtön az elején: - Ehhez a hírhez nem akarok hozzászólni. Ezután 3 percig nyomja. :)) Sanyi b+😂 ✔✔✔✔

 49. Antal Kalász
  Antal Kalász
  21 napja

  -kezdve a misnától..., -bezárólag a talmudig... ( ! )

 50. Pál Burda
  Pál Burda
  21 napja

  Horváth Gábor úgy osztja az észt, hogy hiányosak az ismeretei pl. Finnország szovjet tartomány volt. NEM SEMMI

 51. Koppány Hunmagyar
  Koppány Hunmagyar
  21 napja

  Pörzse annyira fogyatékos szegény, hogy azok után kezd 64 foggal röhögni a nevet tévesztő Kunhalmin, hogy a műsor elején hatodszorra se sikerül neki helyesen idéznie az Iskola a határon címét...

  1. András KISS
   András KISS
   18 napja

   Kunhalmin az utóbbi 4 évben 10szer fetrengtünk. " Folytat, ajtó, nevetőgörcsök, dadogások....)

 52. János Kovács
  János Kovács
  21 napja

  Aranyosak vagytok nagyon, mikor beszéltek folyamatosan arról, hogy most miként kéne tenni azoknak per pillanat, kiket ti megelőztetek, de nem tettétek, és most a saját hibáitokat kritizáljátok.Volt rá lehetőségtek és ídőtök, hogy helyesen cselekedjetek a közösség javáraElnézést, de Ti ebből jól megéltek, hogy kvázi bölcs kritikával éltek itt, és most.Gondolom tudjátok, hogy az MTA egyik első elnöke magyarul sem tudott.Kiváncsi lennék arra, hogy köztetek a Kommunista Kiálványból mit tudnátok idézni, mert én bár klerikális iskolába jártam ott kötelező volt tudni, hogy:Kisértet járja be Európát..........és a vége Világ proletárjai stb......Szóval Hölgyem és Uraim a történelmi ismeretekben legyenek kissé pontosabbak.A politikai érdek hőzöngést értékeljék át.Jó, ez Önöknél pénz kérdése, vagy az önmutogatás, ami a mai világban így üzemel, mert emberek vagyunk és valamiből élnünk kell.De így?Elvtelenül?Ahol a pénz ott a Haza?Mit szeretnétek Ti ott az asztal körül?Kaptatok lehetőséget, hogy elmondjátok a véleményeteket, de jövőképet soha nem adtok.Azonban kéne valami emberi hitelesség is.Tudjátok a jelenem a múltamban van, és a jövőm a jelenemben.

  1. minifik
   minifik
   19 napja

   igazad van, de sajnos pusztaba kialtott szo

 53. Thomas Platina
  Thomas Platina
  21 napja

  Öntelt, okoskodó, demagóg, szellemileg-politikailag retardált, frusztrált, gyülölködö dilettánsok, akik Orbán csizmatalpától nem látják a horizontot, nyalogatják a saját és egymás lelki sebeit, ami abból adódik, hogy a magyaroknak az ö, - és az ellenzék maszlagára -, nincs szükségük. A "lumpen-elit önjelölt sztárjait“ láthatjuk és hallhatjuk.

  1. A ccattone
   A ccattone
   19 napja

   Ennyire zavar, hogy műveltek? Igen, ez valóban ad egyfajta szellemi integritást. Egyszer majd próbáld ki!

  2. Miklós Pánczél
   Miklós Pánczél
   19 napja

   Santa Cruz 👎

  3. Miklós Pánczél
   Miklós Pánczél
   19 napja

   Thomas Platina 👍

  4. Santa Cruz
   Santa Cruz
   20 napja

   Azt látjuk, hogy anyád-apád testvérek voltak. Megesik az ilyen.

 54. Alexsandor Müller
  Alexsandor Müller
  21 napja

  Minden ,,vezető'' hazudik, hogy megúsza a ,,kötelet''! Mi meg belenyugszunk... megalkuvók, árulók vagyunk...

 55. Gardner Garten
  Gardner Garten
  21 napja

  idiotizmus csúcsa ez a műsor!

 56. Havanna Joe
  Havanna Joe
  21 napja

  Mocsok egy műsor lett ez. Most már hónapok óta kivétel nélkül, Csintalan és Konok meg az éppen aktuális beugró agyhalott véres szájjal nácizza , fasisztázza a magyarok, de ami igazán a legalja, hogy csatlakozott hozzájuk Pörzse is. Most ami alapján ez a 3 agyhalott nácizza Wasst az két ok: az egyiket a románok találták ki, a másik meg hogy szélséjobboldali lapba írt, de ami igazán bántja őket az a Patkányok honfoglalása című írása. Ezek alapján akkor náci Kölcsey, Gárdonyi és Liszt is. Mindegyik bírálta a kiválasztott nép viselkedését...... És ami a legszőrnyübb hogy ehhez a magyargyalázáshoz a MAGYAR hang a nevét adja. Pár előfizetése meg is szűnt erre az évre.....

  1. Miklós Pánczél
   Miklós Pánczél
   19 napja

   Havanna Joe 👍

  2. Havanna Joe
   Havanna Joe
   20 napja

   @Lajos Cumeláger tapasztalat?

  3. Lajos Cumeláger
   Lajos Cumeláger
   20 napja

   Tudtad, hogy Xanaxból már egész nagy kiszereléseket is lehet kapni?

 57. Last Hippie
  Last Hippie
  21 napja

  Semmi haszna ennek a fingfaragásnak.

 58. Agnes Beckmann
  Agnes Beckmann
  21 napja

  Az egész NAT egy szervezetlen, szakmailag nulla, amator munka. Az íróktól eltekintve jó példa erre, hogy szeptembertol már nem lesz technika tantárgy, DE a technika tanárok képzése még zajlik. Normálisak???

  1. Orgi Mester
   Orgi Mester
   11 napja

   @Agnes Beckmann A linkek érdekelnek, meg a forrásmegjelölés. Nem a vaktába pofázás. Linket meg nem fogok keresni, hogy mások állítását igazoljam. Majd megteszi aki akarja. Legfeljebb kiderül, hogy nincs. Nem tudod a NAT-ban benne maradt a forrásmegjelölés tanítása? És a GML a 70-es évekből? (SGML elődje)

  2. Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann
   11 napja

   Téged valójában nem a link-ek érdekelnek, mert akkor tényleg rákerestél volna és akkor elolvashattad volna. Ha belinkelnék valamit, akkor a forrás hitelességébe kötnél bele, ha nem az Orbán lakájmédia link-je közül választottam volna. Annyira átlátszó és fárasztó már az évek óta tartó sablonos troll dumátok is. Nyugi, azok a hallgatók tudnak róla, akiket érintenek ezek a képzések és el is vannak rendesen keseredve. Neked nem kell és nem is fogom bizonygatni a fide$$-esek szakértelem nélküli munkáját, mert azt minden normális magyar ember megtapasztalta már valamilyen formában. A hozzád hasonló trollok, meg örülnek és tapsikolnak... Én elengedlek! Szevasz!

  3. Orgi Mester
   Orgi Mester
   11 napja

   @Agnes Beckmann Akkó ménem küldesz hármat a sokból? Hivatkozás? Forrásmegjelölés? Valami?

  4. Agnes Beckmann
   Agnes Beckmann
   11 napja

   @Orgi Mester Több tantárgy is megszunik vagy átalakul, olyanok, amelyekre még javában folyik a képzés. Ezt megtalálod a net-en (ha valóban érdekel). Nagyon sok link van róla.

  5. Orgi Mester
   Orgi Mester
   11 napja

   @Agnes Beckmann Most akkor elküldöd a linket vagy nem? Ez az amúgy? magyarkozlony.hu/dokumentumok/3288b6548a740b9c8daf918a399a0bed1985db0f/megtekintes

 59. Gy. István
  Gy. István
  21 napja

  Én épp most olvasom Passuth László életrajzfolyamának harmadik kötetét (Gyilokjáró), általában tízéves periódusokban írja le az életét, az 1914-es Kolozsvártól kezdődően az ötvenes évek Pestjéig. Most járok '36-ban; ha valaki bepillantást szeretne nyerni a Horthy-rendszer mindennapjaiba egy iszonyú intelligens ember szemével nézve, akkor ajánlatos megismerkednie ezekkel a művekkel. Lebilincselően adja vissza a kor hangulatát. Knut Hamsun amúgy tényleg jó.

 60. Péter Nemes
  Péter Nemes
  21 napja

  A Jobbik a 2 legnagyobb?? Pörzse Sanyi ébren álmodik?????

  1. minifik
   minifik
   21 napja

   ebren almodik... csori sosem vagta minek van a jobbik. ö elhitte hogy szuveren politikat csinalnak wehehe kognitiv disszonanciaban szenved. ennyi idö utan kene tudnia latni kiknek a szekeret tolta. legalabb ö nem egy karos beteg ember, csak vegtelenul naiv es egy csöppet tajekozatlan is.