Futómű felújítás, és leszakadó kipufogó - Szereljünk Saxót #2

Draskovics Andris
3 178 Megtekintés 72 E
Autók és más járművek

Ákos csatornája:hupulse.info/video/vrSbvrrPimd7bac.html
Megtalálsz Instagramon: draskovicsandris
Ha van valamilyen érdekes (vagy akár unalmas) autód, amiről szívesen látnál a csatornán megszokott teszt videót, illetve ha bármilyen üzleti megkeresésed lenne, itt elérsz: andris98.yt@gmail.com

Megjegyzés

 1. mester zoli
  mester zoli
  8 napja

  Inkább fektesd a pénzt a BMW be mert jobban jársz ! Ez egy francia szar ! 😅😅😅

 2. mester zoli
  mester zoli
  8 napja

  Francia talicska ! 😅

 3. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
  ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ
  14 napja

  🔥🔥🔥🔥🔥 1:19 🧡❤ 👇👇🔥

 4. Szombati Dávid
  Szombati Dávid
  15 napja

  Jól összeszedett videó lett ismét! :D A "vidék" szó alatt esetleg nem Dombóvárt értetted? Mert ma egy ugyan ilyen Saxót láttam itt, csak a rendszámtáblára már nem emlékszem :/

 5. Unknown Artist
  Unknown Artist
  15 napja

  Which is dimension of tires? Thanks!

 6. Tamas Balog
  Tamas Balog
  16 napja

  A szerelő gyerek érti a szakmát. Igényesen légkulccsal húzza meg a csavarokat. Habár ott a gömbfejkiszedő, azért kapaláccsal elkezdi verni, mielőtt a szerszámot feltenné. A legszebb a lengéscsillapító szárát légkulccsal meghúzni.

 7. Manasse Székely
  Manasse Székely
  16 napja

  A kocsi már 2x csápon volt és innen látni nem volt alánézve azért az a kipufogó igy hirtelen nem szakad le, lehetett volna látni.

 8. AttilaSVK
  AttilaSVK
  16 napja

  Rég nem indult ilyen jól a napom, jót nevettem :) Még több ilyen videót! Köszönöm :) Egyébként pedig ha segítség kéne a fejegység felélesztésében vagy cseréjében, keress meg nyugodtan (pl. Instán ugyanezen a néven megtalálsz) Építettem már néhány autóhifit (és a szobai hifi sem áll tőlem távol, sőt :D)

 9. AmStream
  AmStream
  17 napja

  Carvertical beleölt milliókat és csilliókat hogy különböző autós videók és műsorok-ba vághaság be a promót (ezálltal behülyítve az átlagembert ) ! Erre jössz te és 10 másodperc alatt lenulláztad az egészet ! Ilyen egy igazi millió Eurós kijelentés ! XD

 10. Robin Liu
  Robin Liu
  17 napja

  Mennyit költöttél szerelésre?

 11. Man In Black
  Man In Black
  17 napja

  fos...kisgyerek

 12. Béla Tóth
  Béla Tóth
  17 napja

  Szívesen megnézném, hogy a Parragi épít alá egy rendszert, ami örök élet meg egy nap. Nem mellesleg legális kis hazánkban.

 13. Snifuh
  Snifuh
  18 napja

  Hány Éves Vagy?

 14. Agytorzulat 2
  Agytorzulat 2
  18 napja

  Laptiming esetleg? Oda mernéd adni Janinak és Csabinak? Persze, ha már olyan állapotban lesz. Én lehet nem merném, ha már ennyire igyekszem helyretenni, ne hogy aztán ott jöjjön elő még egy csontváz! Egyébként példát kell venni rólad, mert ilyen egy jó tulaj!

 15. Márk Tomázi
  Márk Tomázi
  18 napja

  peugeot 106 nak teleszkópos a motorháztetőtartója

 16. Tóth Gábor
  Tóth Gábor
  18 napja

  Nekem ugyan így szakadt le a kipufogó az aútópályán 120-130 tempónál Bécs előtt 60km re és Miskolcig mentem 😅 egy élmény volt...

 17. Gábor Udvari
  Gábor Udvari
  18 napja

  Jók ezek a tartalmak, én már várom, hogy össze álljon a gép aztán jöjjenek a belső kamerás felvételek 1-1 pályanapról. Laikusként azt mondanám, hogy az Ákos egy elég komoly szintű hobbi szerelő, aki sok magát szakembernek tartó szerelőt is leköröz. Más munkájába a legkönnyebb belekötni, meg otthonról szakérteni a fotelből... várom a folytatást srácok :)

 18. Ferencné Potyondi
  Ferencné Potyondi
  18 napja

  Szia Andriskám! Nézegettem a videóidat, nekem a Porsche a kedvenc autóm. Láttam a 911, meg a 944-es tesztet, de érdeklődnék, hogy lesz-e esetleg 964-es teszt is? Az amelyiket valamikor a rendszerváltás környékén gyártottak egy pár évig. Még fiatalabb voltam ültem egy olyanban, és azóta is gyarkan álmodom róla! Előre is köszönöm a válaszodat, nagyon szeretem a munkásságodat; millió csók, Julika.

 19. fing del
  fing del
  19 napja

  Szia srác még mindig az autó a téma? Elég nagy függőségben szenvedsz. Persze nem csak te de elég uncsi már ez a sok verda nem gondolod? Állandó köbcentik meg térfogat vagy mennyit fogyaszt és persze milyen gyorsan megy húúúú de király vagyok bakker. Vumm vummm. Kiskoromban sokat matchboxoztam színváltó játékautóm is volt, aztán annyi. De neked és autófüggő haveroknak további jó vummmogást és nyomatékszámítást, hengerfejes hájtek cuccokat a kaszniba dupla kipufogót és neon világítást. Na várjuk a további autós témát mert ez durva érted? Vumm vummm :D :D :D

 20. Dávid k.
  Dávid k.
  19 napja

  Erre az autóra kötelező a sportdob ! Sőt az ültetès is ! Nem értem miért kell mindent gyárira visszaalakítani ? Akkor miért nem egy sima saxot vettél ???!!!!

 21. László Tokaji
  László Tokaji
  19 napja

  Nagyon Baszó a kipúfogó xd

 22. gyorgyhanko
  gyorgyhanko
  19 napja

  Emberek, akik itt fikázódnak!!! Gondoljatok már bele, ez egy 20 éves autó!!! Magyarországon egy új autónak 3-4 év alatt gatyább lehet a futóműve, mint amilyen ez volt, csak nem is tudnak róla sokszor még a tulajok sem! Egy használt autót megvétel után rendbe kell tenni, mert az előző tulaj azért adta el legtöbbször!!! Igen, az autó árához képest sokba kerül... És? aki megbízható, biztonságos autót akar maga alá, az igenis megoldja, hogy jó állapotban legyen! Amúgy piszkosul meglepődnétek, VALÓJÁBAN milyen állapotban van akár a saját autótok!!! Lehet nézni a TotalCar Műhelypornó című sorozatát, ott vannak fejek a tulajok részéről, amikor kiderül, valójában milyen állapotban is van a "szép, jó állapotú" autójuk, amit néha inkább a bontóba kéne betolni.

 23. vfts1700
  vfts1700
  19 napja

  Kellene alá egy 60-as Szolnoki Pegazus rendszer (:

 24. The Audiboy
  The Audiboy
  19 napja

  Lesz még azzal mit csinálni.

 25. vasskos
  vasskos
  19 napja

  Jó lesz, alakul. Korodbeli AX-es énemre emlékeztetsz, én is azon tanultam meg szerelni. :D Viszont ilyen kormányösszekötő lógással szerintem felesleges volt futóművet állíttatni ez csak egy személyes megjegyzés.

 26. dajjair
  dajjair
  19 napja

  Igazi szopóroller ez a saxo, de minden tiszteletem hogy belevágtál és várom a további videókat is!

  1. gyorgyhanko
   gyorgyhanko
   19 napja

   Miért is? Egy 20 éves használt autón ki kell cserélni a futóművet, meg még pár ezt-azt? Ugyan már...

 27. Ricsi Obi
  Ricsi Obi
  19 napja

  7:08 azért toljuk át a műszakin mert szar a fizetés sok embernek létszügséglet az autó aki kispénzű mint én jó párszázerzen annak az a lényeg legyen váltó fék motor menjen ennyi valamint egy olcsó garnitúra gumi van az autón

 28. druszan17
  druszan17
  19 napja

  Hatos lottós 100ft-os :D

 29. sznorbi 30
  sznorbi 30
  19 napja

  Csak én hallgattam folyamatosan milyen zene megy a háttérben? 😆

 30. laszlo toth
  laszlo toth
  19 napja

  Öreg autó,öreg feleség nem jó. :)

 31. istvan fazekas
  istvan fazekas
  19 napja

  Az elso lokost is meg kelene mar hegeszteni ne logjon ugy

 32. I C
  I C
  19 napja

  Jó kis video 👍😊🥴

 33. Ádám Varga
  Ádám Varga
  19 napja

  A szívószált hona tudtátok beszerezni esetleg egy oldalt kérhetnek?🤔

  1. Ádám Varga
   Ádám Varga
   17 napja

   Milyen ár értékben?🤔

  2. Draskovics Andris
   Draskovics Andris
   19 napja

   Bárdiban vettük

 34. Hunor Jókuthy
  Hunor Jókuthy
  19 napja

  15:30 csak nem Tomiékhoz mész, vagyis T. Ádámhoz

 35. Imre Vancsa
  Imre Vancsa
  19 napja

  Azt hittem 1es ford focus lesz!

 36. 21 Zsltfy
  21 Zsltfy
  19 napja

  csak nekem van egy olyan erzesem h ez egy atbaszos,lehuzos szerelo?:(

 37. - Kodi
  - Kodi
  19 napja

  nekem a vts-en a leömlőnél szakadt le a kipufogó dec 24-én, egy gumifüttyös elindulást követően....hozta a Jesus aiba . 🙄

 38. NZotyoka81
  NZotyoka81
  19 napja

  Nem akarok reklámozni de tapasztalataimra hagyatkozva én a proex-es srácokat tudom neked ajánlani. Nagyon jó minőségű kipufogó rendszereket gyártanak és értik/szeretik amit csinálnak.

 39. Richard Cseh
  Richard Cseh
  20 napja

  Szerintem teljesen rakd rendbe ezt az autót, mert az évek múlásával ez fog érni egy nagyobb összeget, én szerintem!

 40. Gergely Kisvári
  Gergely Kisvári
  20 napja

  Vidd el rendes szak szervizbe, ahol értenek is ehhez a típushoz, Golden Lea szerviz Kft 16. Kerület Timur utca, vagy Pesterzsébet pjp autószerelő bt. Kende kanuth utca. Mind a két helyen csak Peugeot és Citroen gyártmányú autókkal foglalkoznak, profik és korrekt áraik vannak!!! A kipufogóval kapcsolatban igazad volt, érdemes elvinni kipufogóshoz aki kompletten legyártja neked, nekem Peugeot 306ra 45ezerért csinálták kompletten a kipufogót, plusz 45ezer volt még bele a katalizátor a kipufogó klinikán.

 41. pont.
  pont.
  20 napja

  v-tec≠vétek

 42. Đávid Łakatos
  Đávid Łakatos
  20 napja

  Nagyon jo a video csak rövid :)

  1. Máté Varga
   Máté Varga
   19 napja

   Annyi lett a videó anyag amennyit dolgoztak a kocsin.. Nyilván ha több minden lett volna csinálva az is bemutatásra került volna a videóban.

 43. Aba Sámuel
  Aba Sámuel
  20 napja

  Mostantól mások csatornájának fikázásával töltöd ki az üresjáratokat ? Kezd az egó növögetni ? Nem ezért kezdelek nézni viszont ezért nem foglak .

  1. Gábor Horváth
   Gábor Horváth
   16 napja

   @Aba Sámuel Miért lenne relatív? az autóról beszéltek. A totalcaros fikázást melyik videójában hallottad? Véleményem szerint egy roppant szerény és őszinte srác Andris, nem hinném hogy gúnyolódna akárkin is.

  2. Aba Sámuel
   Aba Sámuel
   18 napja

   @Draskovics Andris Egy korábbi videóban a totalcarosokat , és a carvertikalos poén is relativ...

  3. Draskovics Andris
   Draskovics Andris
   19 napja

   Elárulod hogy kit fikázok? Nem tudom hogy ezt hogyan sikerült leszűrni

 44. Ricsi J
  Ricsi J
  20 napja

  Remèlem egy kis olajat öntöttèl a lengèscsillapitò patron hüvelyèbe. En tettem az enyèmbe. Hûtèsben segit egy kicsit. Hővezető közegnek szoktàk alkamazni. Nekem is egy profi szaki mondta hogy tegyek bele( mellesleg a szomszèdom ès majd 10 èvet dolgoztunk egy melòhelyen)☺

 45. Ferenc Umhauser
  Ferenc Umhauser
  20 napja

  Minden tiszteletem, hogy szépen rendesen felújítod!

 46. Tibor Ertinger
  Tibor Ertinger
  20 napja

  Ócska as Franciát meg ha fizetnének sem

 47. Buda Sardi
  Buda Sardi
  20 napja

  Szaxizunk a Saxoval.:-) Rednááá!

 48. Winfarkas
  Winfarkas
  20 napja

  0-100at megnéznék andris!😂

  1. gyorgyhanko
   gyorgyhanko
   19 napja

   9 körül. De kurvára mindegy. :D

 49. Joos Balazs
  Joos Balazs
  20 napja

  Ott volt az az ezüst Tesla... Az is elhagyta a kipufogóját.... 😄

 50. Hal6atlan
  Hal6atlan
  20 napja

  Kell rá egy kamrás dob megy egy kati és nem lesz rízsrakéta hangja 😂

 51. Márton Németh
  Márton Németh
  20 napja

  Alig várom hogy Andris elkezdje pályaautóvá reszelgetni a saxo-ot

  1. Tibor Ertinger
   Tibor Ertinger
   19 napja

   Hungaroring Clasic caron ..E typok ..voltak kedvenceim ...egy olyan versenygep ujjaepiteset szivesen nezznem vegig...az tuti lenne

  2. gyorgyhanko
   gyorgyhanko
   19 napja

   @Tibor Ertinger Szerintem össze sem lehet hasonlítani a kettőt, teljesen más liga. Én várom mindkettőt, érdekesek lesznek (főleg, hogy a saját Pumámmal hasonló terveim vannak, mint Andrisnak a Saxo-val)

  3. Tibor Ertinger
   Tibor Ertinger
   19 napja

   PISTA AMG SZIMPIBB.

 52. Nitr0 SyStemA
  Nitr0 SyStemA
  20 napja

  10:44 de valami kurva jó hangja van így :D simán hagynám kipuff nélkül :D

 53. hggird
  hggird
  20 napja

  Nem bántad még meg, hogy francia 20+ éves autót vettél? :D

 54. András Aradi
  András Aradi
  20 napja

  Lehet Apex rugó volt alatta, azok szoktak sárgák lenni

 55. Dávid Nagy
  Dávid Nagy
  20 napja

  Nem mindegy hová viszed cserére nálam Suzukinál egy szerviz a két első lengéscsillapítót akarták 105 ezer forintért cserélni utána néztem a dolgoknak és kiderült komplett gólyaláb mindenestül hozzá 30-30 ezer forint úgy hatvan lenne ha magam cserélném ki őket. Végül elvittem leméretni a lengéscsillapítókat 55-57% lett az első kettő hátsó 47-45% ami még bőven jó.

  1. Dávid Nagy
   Dávid Nagy
   19 napja

   @gyorgyhanko Első 40% hátsó 20% a határérték műszaki vizsgán tehát ezek jó értékek.

  2. gyorgyhanko
   gyorgyhanko
   19 napja

   Nem akarlak elkeseríteni, de az 50% körüli lengéscsillapító még az éppen jó kategória. Asszem valamivel 40% alatt van a határ műszakin. Én a helyedben cserélném (saját kézzel, nyilván - mármint öcsémmel ketten :D)

 56. Nagy Attila
  Nagy Attila
  20 napja

  Fresh subszkrajber here.Valahogy ugy kepzellek el mint a "ThatDudeInBlue" youtuber-t csak fiatalabb verzioban.imadom a videokat. Gyere egyszer Erdelybe,van itt par szep hely amit erdemes megnezni.

 57. Csaba Krausz - Nagy
  Csaba Krausz - Nagy
  20 napja

  12:12 Ilyet én is csináltam anno a Daewoo Racer-emnél, mikor elhagytam a hátsó dobot.. Csak én kocsi feljáró végénél feküdtem az autó alá a nagy szint különbség miatt... Ja és télen :D :D

  1. Hanselbeck
   Hanselbeck
   16 napja

   Most is télen történt az operáció. :D

 58. Gergely Csáki
  Gergely Csáki
  20 napja

  Ez hatalmas video. Sokat nevettem 😄 Jó fej a srác

 59. Records of Hungary
  Records of Hungary
  20 napja

  Az volt ám a Straight Pipe. kipu nélkül menet közbeni hangról van felvétel?

  1. Ádám Tamás Makács
   Ádám Tamás Makács
   20 napja

   @ZambellyMotors VLOG instan nincs 🙄

  2. Records of Hungary
   Records of Hungary
   20 napja

   @ZambellyMotors VLOG nincs instam.... Facebookra nem tennéd fel?

  3. ZambellyMotors VLOG
   ZambellyMotors VLOG
   20 napja

   Records of Hungary nezz az instamra ott van🤣🤣🤣🤣 @zambelly

 60. Leslie G
  Leslie G
  20 napja

  Hirtelen micsoda jó kis kamrás dízel lett belőle, nem is kell rá kipufogó. 😂