Harley Angyalai - Ragadozó Madarak 🎬

Otherworld
1 760 Megtekintés 48 E
Játék

#HarleyQuinn #BirdsofPrey #RagadozoMadarak
Ne felejts el követni minket mindenhol! 😉

📞 Discord felületünk: discord.gg/MZnJ7rQ
🔗 VOD csatornánk: bit.ly/2L1pjiG
😃 Facebook: goo.gl/f3nby4
🎮 Twitch: goo.gl/dc9aqa
📷 Instagram: goo.gl/ycJSLF
👍 Itt tudsz támogatni minket: goo.gl/iejUq8

Megjegyzés

 1. identhun
  identhun
  7 napja

  Az a gond, hogy szakmának tekinti minden "kritikus" a filmkritikát és 99,99%-ban túltolja kreténbe. Nem vagy benne a 0,01%-ban :Dc Majd én, mint néző eldöntöm, hogy tetszik-e. Ez sem kritika, inkább magánvélemény.

 2. Gavallér Bogát
  Gavallér Bogát
  9 napja

  Nekem azért tetszik a film.

 3. Gyöngyi Szalai
  Gyöngyi Szalai
  11 napja

  Az a baj, hogy ma már a feminizmus nem azt jelenti mint régen. A feminizmusnak arról kéne szólnia, hogy egyenjogúak vagyunk, és nem arról, hogy az egyik nem folyton a másik fölé kerekedik. Ez pedig manapság túlkompenzálás Amerikában, amiatt, ami a világ néhány eldugottabb részében folyik. Pl Ázsia némelyik országa. Ott vannak olyan vidám dolgok, mint a gyerekházasság, a nemi erőszak, a menstruáló nők kirekesztése és az, hogy pár helyen egy nőnek tilos élveznie a szexet.... Vagy úgy bármit. Az a baj, hogy pont elvonják erről a figyelmet ezekkel a csili vili, feministának hazudott szarokkal , ahol valahogy milyen érdekes, mint minden "feminista" filmben, itt is elég érdekesen vannak felöltöztetve a nők, és azt ábrázolják, hogy egy nő csak a férfi nélkül túl erős lenni. Az meg se történhet, hogy a két nem egymás mellett legyen erős...

 4. Gremory Csongor
  Gremory Csongor
  12 napja

  Miért?Szerintem Black Mask tök jól allakitóta azt hogy,hogyan kell hatásosan azt mondani hogy a Faszom mert kb ennyi szövege volt végig!

 5. MaXo Style
  MaXo Style
  13 napja

  Nagyon unalmas már ez a filmekben a férfigyülölet és a nők olyan felső szintre emelve magukat,hogy szinte le se látnak már a Földre.

 6. Hespiota
  Hespiota
  15 napja

  De legalább a Harley Quinn animációs sorozat zseniális lett. :)

 7. Péter Csikesz
  Péter Csikesz
  15 napja

  A DC filmek, amúgy is szarabbak, mint a Marvel Studió filmjeik (A SOny sajátjai gyengébbek). A DC filmeknél az utóbbi időben azt érzem, hogy olyan mintha nem is ismernék azokat a képregényeket. Az Aquaman még elment. De ott is érezhető, hogy a karaktereket kiragadták a képregényekből és ennyi. Nereus király pl Mera vőlegénye volt valójában. De ezt még elnéztem, mert így kimaradt a a harc Aquaman és Nereus között. De amikor Atlanna visszatér és Orm csak úgy elvonul, ott súlytalanná válik az egész. Főleg, hogy eredetileg Orm öli meg az anyját, mert Ő Arthurt választotta utódjának a trónon. De még ezekkel a hibákkal is élvezhetőbb volt, mint bármi, amit mostanában a DC-től jött. Az új Batman már szereposztáson megbukik nálam, a ruszki Superma animációt meg már ne is említsük. Az agyon dicsért Jokert is végigszenvedtem, de ezt a Hasly filmet már nem tudnám. Remélem a Marvel nem akar ilyen mélyrepülésbe kezdeni mostanában. A Marvel olyan húzásai tetszenek, amikor komplex jeleneteket átemelnek a képregényekből. Ettől lesz igazán képregényes. Persze ők sem hibátlanok. Thor Ragnarok pl az első nézhető Thor film volt a hibái ellenére. azért a DC leáldozásának is van előnye. Megspórolják nekem a mozijegyet :D

  1. Dávid Basa
   Dávid Basa
   12 napja

   @Péter Csikesz de számít.. Oke hogy szórakozni kell... Mert az oszkar díjas filmekben valami megfogja van mondani való,jelkép,lélek.. De a marvel 0 mondanivalójával nem ér sokat. Mert hát "vicces" volt tehát akkor már jó egy film?...

  2. Tagscherer Jr
   Tagscherer Jr
   13 napja

   Péter Csikesz Hat nem tudom szerintem ez hosszu commented se változtat a tényeken de ahogy gondolod ;)

  3. Péter Csikesz
   Péter Csikesz
   13 napja

   @Tagscherer Jr az Oscar nem számít, ha azt nézzük, hogy a legtöbb Oscart szar film kapja. Egy csomó Oscar-díjas filmet végignéztem, de legtöbbet inkább végig szenvedtem. Pl Tom Hanks langyi filmje is igazolja, hogy még egy fosstalicska film is kaphat Oscart. Vagy a Saul fia, ami egy kínzás az emberiségnek. Én azért járok el néha moziba, hogy szórakozak. Nem a díjak miatt. Pl Jokert kizárt, hogy végig tudtam volna nézni moziba. Még ingyen jeggyel is csak egy önként vállalt büntetés lett volna. Amúgy Marvel is vitt már haza Oscart.

  4. Tagscherer Jr
   Tagscherer Jr
   13 napja

   Péter Csikesz Ja a DC filmek amúgy is szarabbak azért szoktak repülni néha az arany szobrocskák a Dc filmek után míg a Marvel filmek után 1-se.Nem vagyok egyik oldal pártoloja se meg nem is igazan érdekel a képregény műfaj de ezek attól még tények ;)

 8. Attila Major
  Attila Major
  15 napja

  Nézem a kisfiammal a Bogyó és Babócát. Az összes hímnemű szereplő buta és/vagy agresszív benne, akiket az okos és kedves hölgyek megtanítanak arra, hogyan kell viselkedni. De legalább a sztorijuk érdekesebb, mint ennek a filmnek :D

 9. Máté Nyolczas
  Máté Nyolczas
  16 napja

  Szerintem ez egy nagyon jó film egyedül az egyes karakterek semmibevétele nem tetszett cassandra cain egy bérgyilkos a képessége az hogy előre tudja az ellenfele mozdulatait és most csak egy kis tolvaj meg semmi harc nem volt vele. Hát és Huntress elégé hanyagolták nem sokszor jelent meg és még a szeméjisége is elég fura mert én egy kicsikét önfejübre számítottam. Eleinte énis furcsáltam black canary alakotoját de meg lehet szokni. Renne vel semmi bajom nem volt és én elégé furcsálnám ha harley quinn t nem az a színész játszaná aki. Én a telom ön tök rossz minőséggel és hangal néztem mégis tetszett nemértem mért huzák le. És tetszett hogy azért a képregényekbőlis vetek pár dolgot mondjuk harley hodját

 10. potter nimbus
  potter nimbus
  16 napja

  Szerintem az a baj, hogy Harley Qinn-t egyszerűen NEM SZABAD se jónak beállítani, mert hát mégis egy "bűnöző"ről van szó de gonosznak sem lehet beállítani hisz akkor a 12 éves kislányok nem öltöznek Harley-nak Halloweenkor. Ha megfigyeljük az Öngyilkos osztagot és ezt a filmet is, rettentően érezhető a DC biztonsági játéka ezzel a karakterrel. Ők mindenképpen középszinten akarják tartani ezt a szereplőt, hisz ha durvább erőszakot mutatnak be vele garantáltan elbuknak egy jó adag játékeladást és gyerekekből befolyó pénzt. Most képzeljetek el úgy Harley-t mint Patrik Batment az Amerikai Pszihóból( baltával hasítja szét az emberek fejét, hullákat őriz a lakásán és egy komplett elmebeteg) A felnőttek élveznék ezt az új tónust ÁM ez a gyerekeknek eladhatatlan. És kikből tud több pénz befolyni? Hát a gyerekekből. Nem is értem ez a film miért kapott R besorolást. Amiatt a néhány "fuck" szó miatt??? Ez vicc. Semmi erőszakos nem volt benne, semmi megbotránkoztató.

 11. Babette a fiókból
  Babette a fiókból
  16 napja

  Röviden a célközönség: feminácik, és csajok, akiket épp elhagytak, ezért minden pasi az ellenségük.

 12. Adam Csontos
  Adam Csontos
  17 napja

  Az a kérdés, hogy Joker és batmen hova tünik el ilyenkor(mert kimaradtak)?

 13. MONHuN
  MONHuN
  17 napja

  A stáblista utáni jelenet volt az egézben a legjobb😂

 14. Dániel Nagy
  Dániel Nagy
  17 napja

  Vedd le a szemüvegemet! Mit tapogatod össze?

 15. B3nde
  B3nde
  17 napja

  Nem úgy volt, hogy nem lesz több képregényfilm bemutató?

  1. Hunor Farkas
   Hunor Farkas
   17 napja

   Gondolom a Joker visszahozta a kedvüket, legalábbis a DC hez

 16. Roland Dimitrov
  Roland Dimitrov
  17 napja

  Ez az én saját véleményem: Olyan botzasztóan szarvolt ez a film, hogy 10 perc után meguntam és nem néztem tovább, gagyiwood végre észrevehetné, hogy senki nem kíváncsi már (igazából soha sem is volt kíváncsi) a "milyen vagány, ha a férfiakat kreténnek állítjuk be és legyen mindenki feketebőrű és vagy feminista lezbikusvezér" filmekre, nem érdekel senki nemi identitása, bőrszíne, mi a francért kell ezt az arcomba vágni és leerőltetni a torkomon, "nézzétek a karakter fekete ráadásul lezbikus transznemű ugye milyen menő" , nem nem menő sőt kezd inkább szánalmas lenni, mint ahogy az is, hogy 0 azaz nulla mélységet, történetet, karaktereket visznek a mostani filmek 90%-ba és mindent a látványos, belassított, széteffektezett robbanások oltárán áldoznak fel, kellenek azok is a filmekbe, de azért valami több is.

 17. Endre Gáspár
  Endre Gáspár
  17 napja

  Kíváncsi lennék akkor ki kenne alkalmasabb erre a szerepre ha nem Margot? Jokerrel összehasonlítani nem is lehet ezt a filmet talán egy Deadpoolal. Szórakoztatásra nekem megfelelt.

 18. László Veisz
  László Veisz
  17 napja

  miért, létezik olyan ember, akinek tetszett a Suicide Squad? :D:D:D

 19. Klaus Kinski
  Klaus Kinski
  17 napja

  Az emberek csömört kapnak már ezektől a szuperhős cuccoktól, kicsit lassitani kéne és nem csak a DC részéről persze. Rosszból is megárt a sok. Amúgy Quinn szerepére tökéletes lenne ez a csaj, ha a kedves készítők olvastak volna pár képregényt vagy legalább játszottak volna az Arkham Asylum-al picit. Így csak egy kattant ripacsnak tűnik ez a karakter sajnos.

 20. Vincent Van Goth
  Vincent Van Goth
  17 napja

  Ennyi propagandafilm nem volt talán a második világháború óta

  1. Balázs Farkas
   Balázs Farkas
   17 napja

   Az a szomorú, hogy ez így igaz. De az egész világot beleértve. Észak-Korea, Oroszország, Kína, Törökország az ugye nyilvánvaló. Aztán vagyunk mi, akik többet költöttek az utóbbi években propagandára, mint kórházakra (friss jelentés friss számokkal). Végül meg amit a hollywood-i ipar nyomat a képünkbe... Vicc ez a mostani helyzet. Remélem, 2030-tól már lesz valami változás.

 21. Táth Gergely
  Táth Gergely
  17 napja

  (Nem első) randifilmként néztük meg a filmet. Alapvetően egyetértek a videókban elhangzottakkal, viszont egy egyszer nézhető filmnek teljesen elment szerintünk. Számunk a viccek nem voltak annyira laposak, bár valóban érdekes/megosztó humora van.

 22. Norbert Nagy
  Norbert Nagy
  18 napja

  Ez csak ez látvány film szerintem. Ez a kislányoknak kis cosplay alap újra szerintem vagy a kanos pasiknak nyálcsorgatásra

 23. vioolaflag
  vioolaflag
  18 napja

  Kinson, minden videódban imádunk :D Maradj meg nekünk sokáig. A film amúgy az általad is említett pozitívumok miatt szerintem egyszer simán elmegy, főleg, ha tudod mire számíthatsz tőle. Bár jah, az, hogy ismét minden férfi egy rohadék, vagy szerencsétlen fasz... kíváncsi vagyok mikor pukkad ki a lufi :D

 24. Lidérc Eddacsán
  Lidérc Eddacsán
  18 napja

  Én jót szórakoztam rajta. A bunyók látványosak voltak, minden máson meg lehetett röhögni mint a fakutya. És ennyi. Az ilyen filmekben amúgy sincs több és mivel elszórakoztatott én már elégedett vagyok. Persze én szenvedélyesen szeretem a pocsék filmeket. Talán mert ilyeneken nőttem fel. Pl kedvenc képregény filmjeim között ott szerepel a Tank Girl meg az Ultraviola (és higgyétek el ha valami na azok aztán tényleg szörnyű filmek. :D ) Margó még mindig szar Harley, különben is a klasszikus változatot jobban kedvelem. De egy női "Jack Sparrownak" itt most ő is elég volt. A többi színész háááááááát....... maradjunk annyiban hogy voltak. Bezony ott voltak. Szerepeltek a filmben mások is. Az hogy megint a férfiak vannak totál nullának beállítva minden téren az meg már mára teljesen hidegen hagy kb 8-10 éve nyomják le ezt meg az ehhez hasonló szarságokat a torkunkon nem tudom feltűnt e bárkinek is. Én mára teljesen immunis lettem rá. Pláne hogy évente két maximum három filmet nézek meg de az már ritka. Amúgy tény ez a film valahol a Deadpool és az Öngyilkos osztag között áll.

 25. joe ichi
  joe ichi
  18 napja

  Ez a film egy fekély.

 26. Bonifác Martinek
  Bonifác Martinek
  18 napja

  Na a Jokerben volt mélység, oké az egy dráma, ez nem az, de azért szerintem nem vagány és végképp nem vicces, hogy valami szöszi kifestve hülye pi@át alakít. Ami pedig a "színes" filmet illeti, ez elég rasszistán hangzik talán, de ez a hoollywoodi mánia már a fehér kultúra kiírtására való kondicionálssal ér fel.

 27. Deimos0717
  Deimos0717
  18 napja

  Hát Fekete Kanári a képregényekben és a rajzfilmekben a világ egyik legjobb harmüvésze és Harley Quinn se gyenge olyan Nightwingel és Catwomanel van kb egálba plusz immunis a mérgekre.

 28. The Negotiator
  The Negotiator
  18 napja

  Eredeti szinkronba a viccek sokkal jobban átjönnek szóval úgy is ajánlom.

 29. Gábor Baier
  Gábor Baier
  18 napja

  Legjobb kritika a filmről!

 30. Kristóf Farkas
  Kristóf Farkas
  18 napja

  Nem tudom feltűnt-e, de a csak feminizmusról szóló filmek rendre unalmas, semmilyen, és felejthető amatőr munkák lesznek, mégis a fehér keresztény férfiakat szidják folyton, hogy rosszak és szexisták a filmjeik

 31. Bálint Ungár
  Bálint Ungár
  18 napja

  A ,,spin off" egy könyvnek vagy jelen esetben filmnek olyan min egy játéknak a ,,DLC"?

 32. Alex 345
  Alex 345
  18 napja

  Ugyanazt a fehér/hetero/keresztény férfi gyűlölet propagandát kaptuk Hollywoodtól mint a Charlie angyalai esetében. Igazán nem csalódhattunk most sem.:/

  1. Horváth Benedek
   Horváth Benedek
   16 napja

   @Zsolt Szlivka Mi a hiszti, kedves Kázmér? Mert amennyire nekem feltünt, a fehérek és a heteroszexuális férfiak gyűlölete központi témája a Hollywood-i nagymozifilmeknek az elmúlt évtizedben biztosan, hogy korábbi példákat ne keressek.

  2. Amy Vyollon
   Amy Vyollon
   17 napja

   Ha mar feher, hetero es ateista, akkor kiesik a kepbol.

  3. Zsolt Szlivka
   Zsolt Szlivka
   17 napja

   Ez most csak hiszti

 33. Karácsony Tamás
  Karácsony Tamás
  18 napja

  Fehèr fèrfinak születtèl? Beszoptad... Itt tartunk...

  1. Karácsony Tamás
   Karácsony Tamás
   4 napja

   Neked is van vèlemènyed, nekünk is! ;) Máshogy látjuk a dolgokat, lehet megnyugodni. Minek rántod fel magad egy kommenten ennyire, hogy esszèt írsz? Haladj tovább kèsz.

  2. Antal Trab
   Antal Trab
   4 napja

   Jó, hogy eldöntöd, mit szabad megtűrni... Egyébként csak akkor jogos, ha szerinted egy olyan filmet sem szabad eltűrni, ahol a nő a gonosz , vagy ahol csak fehér pasikból áll a csapat... A legnépszerűbb, és a legmodernebb felfogású (tehát a legjobban ekézett) MCU-val kapcsolatban megy a para, hogy jajj, vége a férfiaknak, mert van már fekete szuperhős, van női szuperhős, és most már (anyááám) lesz meleg szuperhős is .. Na már most... Női szuperhős: Fekete Özvegy, MArvell Kapitány, esetleg Gamora a Galaxis Őrzőiből 3 DB Feketebőrű szuperhős: Fekete Párduc, esetleg Sólyom, bár ő másodvonalon . 2DB Fehér férfi szuperhős: Vasember , Amerika Kapitány, Thor, Sólyomszem, Dr Strange, Starlord, Hangya, Pókember, 9DB Animált karakter: Mordály és Groot 2 DB, Na már most, ez sokak szerint túlzás, és azzal jár, hogy a fehér férfiak végét jelenti... Remélem senki nem mondja meg nekik, hogy a Föld lakosságának több, mint 21%-a nő, több, mint 15%-a feketebőrű.. és lehet, hogy több, mint 7%-a meleg vagy biszexuális, tehát ez a számukra zavaró arány meg sem közelíti a valóságot. Viszont meg lehet őket nyugtatni, hogy beszélő mosómedvével ezeddig nem találkoztunk.. Szóval Hollywood továbbra is gyárt fehér férfiakról szóló filmeket, jókat, rosszakat egyaránt.. de ezentúl gyárt nőkről szóló filmeket, (ezek közt is lesz jó és rossz is), és színesbőrűekről szóló filmeket is. Szerencsére annyit már elértem, hogy ne érezzem veszélyben a férfiasságom egy erős női karakter láttán, így engem nem zavar pl. a Marvel Kapitány. Az pedig, hogy kinek milyen a bőre, vagy hova született soha nem érdekelt.

  3. feco91
   feco91
   5 napja

   @Antal Trab A "határ" a 0%. Egy ilyen filmet sem szabadna megtűrni.

  4. Antal Trab
   Antal Trab
   12 napja

   A filmek 3%-ánál... bőven határ alatt van

 34. Mátyás Kassay
  Mátyás Kassay
  18 napja

  Nem is vártam ennél többet. Mire is számíthattunk, amikor az egyetlen dolog ami az előzetesekben kicsit is érdekesnek tűnt, a hiéna volt? :D

 35. Antal Páger
  Antal Páger
  18 napja

  De unom már ezt a margó robit... Egy tehetségtelen kutyaütő. Pld. a Volt egyszer egy Hollywood legfeleslegesebb, legjelentéktelenebb karaktere. Süt róla, hogy csak azért rakták bele azt a szálat, hogy a robi forgathassa benne a boci szemeit. Mert csak ennyit tud... azt hiszem, most nem voltam PC...

  1. Antal Páger
   Antal Páger
   16 napja

   ​@Endre Gáspár Igazad van, csak erre Tarantino a filmben nem tér ki, csak utal rá az egyik jelenetben, amikor Manson megjelenik Polanskiéknál, mert az előző lakót keresi... Értem én, hogy Tarantino így tiszteleg Sharon emléke előtt, de a robi akkor is szar volt...

  2. Sándor Forgó
   Sándor Forgó
   17 napja

   @Endre Gáspár Ez szomorú de ennek ellenére mégis feleslegesnek érződött az a történet szál. Tarantino mellé nyúlt sajnos. Én legalábbis ezt éreztem bár én a filmért sem voltam annyira oda. Főleg a végével nem voltam ki békülve.

  3. Endre Gáspár
   Endre Gáspár
   17 napja

   Vagy azért rakták bele azt a szálat mert az életben pont őt ölte meg (pontosabban akit játszott) 8 hónapos terhesen a Manson ‘család’.

  4. Sándor Forgó
   Sándor Forgó
   18 napja

   Illetve hogy hosszasan szemléljük a retkes lábait.

 36. Krisztián Dóra
  Krisztián Dóra
  18 napja

  Pont ballisztikus pályán teszek rá, hogy mennyi spoiler van ebben a videóban, mert egy ilyen cellulóz hulladék megtekintéséért akkor sem adnék pénzt, ha fegyvert tartanának a fejemhez!

 37. Mike Szabados
  Mike Szabados
  18 napja

  inkább megnézem a Tank girlt köszi :D

 38. Dominik Kikina
  Dominik Kikina
  18 napja

  A zenék annyira nem lettek rosszak. Ha már fel kell írni valamit a javára.

 39. Elek Tom
  Elek Tom
  18 napja

  De jó nem csak nekem nem tetszett .

 40. Levente Nyekita
  Levente Nyekita
  18 napja

  lesz 1917 kritika és úriemberek kritika ?

 41. Nándor Kruppa
  Nándor Kruppa
  18 napja

  4:49 Harley Quinn megküzd a (negyvenes) fehér keresztény hetero férfiakkal? hmmm...honnan is ismerős...

  1. Ákos Leó Szilágyi
   Ákos Leó Szilágyi
   16 napja

   Szóval van egy összeesküvés, amiben brietard és niedermüller is részt vesz? :-D

 42. János Völfinger
  János Völfinger
  18 napja

  Emlékeim szerint a képregények nem feministák és kevésbé gyerekesek mint ezek a gusztustalan filmek. Ekkora faszságokat ne beszélj már légyszives. :/

  1. János Völfinger
   János Völfinger
   18 napja

   Kúrvára nem az :/ Egyébként a DC filmek szerintem inkább DC rajzfilmek alapján készülnek.

  2. OW Kinson
   OW Kinson
   18 napja

   János Völfinger Tekintettel arra, hogy durván minden alkalommal amikor negatív beszámolóval állunk elő egy képregényfilm kapcsán ezt az ellenérvet kapjuk, így ez egy egy jogos prekoncepció volt a részemről...úgy vélem 🙂

 43. hunbenny
  hunbenny
  18 napja

  Persze hogy soviniszta. Az angol címben ott az emancipáció, ez a DC szál meg eleve mézes mázas világú, könyvelhető volt, hogy elcsúszik valamilyen irányba.

 44. Aron Lovasz
  Aron Lovasz
  18 napja

  Én támogatom az ötletet: Forgassuk le újra a filmet MS Marple-el!

 45. staLker1202hu
  staLker1202hu
  18 napja

  VÉGRE valaki kimondja bátran, hogy Margot Robbie igenis sz*rul hozza Harley Quinn-t! Alapból is csak egy, a kinézete miatt agyon hypeolt színésznőcske és, ha valaki azt mondja rá, hogy jó Harley Quinn, akkor egyetlen DC animációt SE látott. Szóval emberek, javaslom a pótlását!

 46. Balázs Békefi
  Balázs Békefi
  18 napja

  Hát én szerencsétlenségemre már láttam ezt a hányadékot de legszívesebben felkötöttem volna magam a film közben😶

  1. Balázs Békefi
   Balázs Békefi
   16 napja

   @Máté Nyolczas 🤯

  2. Máté Nyolczas
   Máté Nyolczas
   16 napja

   Oo és remélem már fel vagy akasztva 😘

 47. staLker1202hu
  staLker1202hu
  18 napja

  Nem értem miért hagytátok ki kerek-perec az 1917-et :( "szeretjük a jó képregényfilmeket" a Spiderman: Far from home-ban mi volt a jó? Részletezést kérnék. Az egyik legrosszabb cringe fest volt a Marvel univerzumban!

  1. csaj egy ember
   csaj egy ember
   18 napja

   Örülök, hogy nem vagyok egyedül! "Ciiiic" annyira örültem amikor Neddel a film végén szakítanak :DD

  2. Levente Nyekita
   Levente Nyekita
   18 napja

   staLker1202hu tényleg hiányolom az 1917 kritikát de az úriemberek kritikát is

 48. Gábor Barta
  Gábor Barta
  18 napja

  Girl poweeer! :D :D

 49. N[O]ne
  N[O]ne
  18 napja

  Margot Robbie-tól kb semmilyen film nem várható amit ő visz. Nem olyan színésznő aki csak jó forgatókönyvvel vállal valamit, vagy egyáltalán igényli azt. Neki elég hogy szerepelhet, az íróknak meg elég, hogy Margot Robbie szerepel így mind a 2 fél win-win szituba kerül. Bár a moziban biztos kitermeli a magáét a film, de ezt a filmet SE fogja senki emlegetni hogy látnod kell.

  1. Bl4s1us
   Bl4s1us
   17 napja

   @N[O]ne Sajnálom, hogy én és sokan mások sem vagyunk értelmes emberek.

  2. N[O]ne
   N[O]ne
   17 napja

   @Bl4s1us Hallottam már a filmről, de nem tudom elképzelni mint akkora durranást. Majd ha egyszer időm engedi, és kedvem is lesz megnézem. Az Oscar-t pedig értelmes ember nem veszi komolyan, mert egy majomkodás az egész. Inkompetens szavazók osztogatják a jelöléseket össze vissza. Csak példaképp mennyire számít is ez: Dicapro majdnem otthagyta a szobrát, Woody A. pedig a "nagy" zenekara fellépései miatt nem vett át több díjat. Ennyit az Oscar-ról tömören.

  3. Bl4s1us
   Bl4s1us
   18 napja

   Az Én, Tonyát elvitte egyedül és két Oscar jelölése is van. Itt ráadásul producer is volt szóval tudta mit vállal, ő szereti ezt a karaktert

 50. George Parallel
  George Parallel
  18 napja

  Valahogy éreztem hogy ez is egy femináci nyomorúság lesz... Ezt a "férfigyűlölő" atmoszférát én a legújabb Halloween-nál éreztem,ott itt kb az összes férfi karakter seggfej kivéve egyet Michael-t aki a sorozatgyilkos pszichopata lol

  1. staLker1202hu
   staLker1202hu
   18 napja

   Ha abból indulunk ki, hogy Margot Robbie nem csak eljátssza a karaktert, hanem producer is, akkor hamar rájön az ember mindennemű egyéb információ nélkül is, hogy kukába való hulladék az egész.

 51. Adrián Hajdu
  Adrián Hajdu
  18 napja

  "A fehér hetero keresztény konzervatív férfi a mai világban a leggonoszabb legszerencsétlenebb legundorítóbb létforma... Tessék megtanulni! Ha nem jegyeznéd meg, leforgatunk még vagy 1000 filmet, sorozatot, reklámot, klipet csak hogy el jusson a csökött hímsoviniszta agyadig. " by Hollywood

  1. Adrián Hajdu
   Adrián Hajdu
   15 napja

   @Zsolt Szlivka én is feministának mondom magam és itt a kommentelők közt is sokan ami azt jelenti hogy egyenlőség pártiak vagyunk. Ezzel szemben a mostani Gender lovagok többlet jogokat szeretnének, női kvótát szeretnének és hogy ellenszenv alakuljon ki a hagyományos család modeltől.

  2. Adrián Hajdu
   Adrián Hajdu
   15 napja

   @Zsolt Szlivka sajnos igaza van Gábornak itt rég nem arról szól a dolog hogy helyettesítsük be a nőt férfira hanem a férfiak elleni haragkeltést kell erősiteni a filmekben.

  3. Zsolt Szlivka
   Zsolt Szlivka
   15 napja

   @Zsolt S. frászt Nyilván meg van a jogi háttere, hogy ma már ök is azt csinálják amit akarnak, de a társadalmi kevésbé. Söt sokáig a filmekben sem volt más szerepe a nöknek, mint hogy a föhös pasinak egyfajta 'jutalma' lesz , miután utobbi teljesiti a feladatát

  4. Zsolt S.
   Zsolt S.
   15 napja

   Ez a nem otthonra való szülni téma már lement az 1900-as évek folyamán.

  5. Zsolt S.
   Zsolt S.
   15 napja

   @Zsolt Szlivka szép lenne ha erről szólna, de mint tudjuk manapság erről aligha van szó. Egyébként ha megnézünk egy mai háztartást akkor majd minden esetben dolgozik a nő is, sokan másképp meg se tudnak élni. Mondhatni ez már lejárt lemez. Per pill ami megy nem más mint uszítás.

 52. Kingilove
  Kingilove
  18 napja

  Nekem màr csak azért is megérte mert làttam a Tenet IMAX elözetest az volt a legjobb 6 Perc 🍇🍍

  1. csaj egy ember
   csaj egy ember
   18 napja

   Most irigy vagyok!

 53. Gódor Viktor
  Gódor Viktor
  18 napja

  Aki igazi Harley Quinn-t szetetne fogyasztani mozgóképes formában, annak nagyon tudom ajánlani a 2019. novemberében indult Harley Quinn animációs sorozatot! DC mindig is az animációs sorozataiban és filmjeiben volt erős! :)

  1. akos schneider akos
   akos schneider akos
   14 napja

   @csaj egy ember És a spider-man-t is inkább Sony gamenek mondanám mint Marvel-nek. Csak az univerzum Marvel, de az egy Sony belsős cím. Nem sok köze van a Marvelnek hozzá.

  2. klmn krstf
   klmn krstf
   17 napja

   @csaj egy ember sorozatokhoz én még a Titans-t felsoroltam volna (bár lehet hogy azért, mert a teen titans animációs sorozattal nőttem fel)

  3. csaj egy ember
   csaj egy ember
   18 napja

   És játékaiban, képregényeiben. A marvel új képregényei szörnyűek Stan Lee csalódott lenne...míg a DC-nél most nem rég ért véget a Batman who laughs képregény sorozat amit imádnak, a "The Batman who laughs" karakterével együtt. Játékokban meg az Arkham széria (<3) és az injusticeok míg a marvelnek az egyetlen NAGYSZERŰ játéka a Spider-man. Meg a sorozatok (élőszereplős). Gotham, Krypton, a crisis event hihetetlen volt, Smallville (ami régebbi) és a legjobb: Doom Patrol amit sokan tartanak mesterműnek.

 54. Szekeres Elektra
  Szekeres Elektra
  18 napja

  *Alapvetően 1x nézhető film. Harley karaktere inkább a régi Warner-es Batman animációs sorozatban, és a Batman Arkham játékokban van jól megcsinálva. Fekete Maszk karaktere nem lett jól eltalálva. Fekete Kanárinak jó a hangja. A nyílpuskás csaj meg nagyon semmilyen lett. A sztori egynek elment, de semmi nagy dolog nem volt benne. Lehetett volna még fokozat terén tekerni rajta. Akadnak jóféle női karakterek a DC Univerzumban. Én pl megnéztem volna egy Macskanő easter egget is mikor a vérdíj kapcsán ő is megindul a gyémántért. Felbukkanhatott volna Batgirl is. Batman kissé elfoglalt az Igazság Ligája kapcsán, így láthattuk volna őt is. Ezek persze csak rövid jelenet, de azért adott volna egy kis fűszert a sztorihoz. Esetleg jöhetett volna a végére Joker aki megpróbálná visszaszerezni Harley-t amint meghallja, hogy kinyírták Fekete Maszkot. Lehetett volna azzal a vége, hogy a csaj beint neki, és elküldi a fenébe. Mellesleg a nyomozó csaj helyére én egy fiatalabb csajt tettem volna bele. Nekem már kissé idősnek tűnt ehhez a szerephez. Mondjuk egy Zoe Saldana jó lett volna a szerepre. Még hasonlít is a Warneres animációs filmben látott karakterre.*

  1. csaj egy ember
   csaj egy ember
   17 napja

   *Ú DE MENŐ ÍGY ÍRNI*

 55. Nemazasrác
  Nemazasrác
  18 napja

  A cím mindent visz😂😂😂

 56. Pmurder3
  Pmurder3
  18 napja

  Harley Quinn karaktere a legjobb példa arra, hogy lehet egy szerethető, aranyos karakterből a totális ellenkezőjét kreálni.

  1. Pmurder3
   Pmurder3
   17 napja

   @Balázs Szalay Mint írtam, az eredeti Harley Quinn-re gondoltam, az egy teljesen szerethető karakter a maga módján.

  2. Balázs Szalay
   Balázs Szalay
   18 napja

   Harley Quinn és a szerethető, aranyos? Ezt hogy hoztad össze?

 57. The Eastern Fright Horizor
  The Eastern Fright Horizor
  18 napja

  Végre basszus már nagyon vártam ezt a filmet és a videótokat szóval ment like :D

 58. Thomas
  Thomas
  18 napja

  Olyan jellemtelen fos karakter harley queen, szimpla töltelék karakter még Rébusz is érdekesebb.

  1. Martini
   Martini
   18 napja

   @Mikumo91 Kívánom, hogy legyen igazad. Egy a probléma ezzel, hogy ezek a képregény filmek zsigerből bevonzák az embert. Én is ha egy könnyed mozis estre vágyom, nem a Parasite-ra fogok beülni, vagy a Cloud Atlast fogom nézni (hogy egy klasszikust is említsek). Sokan vannak úgy, hogy megnézik és az ilyen "burkolt" jelentések nem jönnek át nekik. Engem is érdekelt egészen idáig, mert bíztam benne, hogy azok után amit kapott Larson kisasszony a megnyilvánulásai miatt, illetve amilyen "jól"sikerült a rebootolt Charley angyalai, csak észbe kapnak, de mondjam azt, nem hazudtolták meg magukat. Sajnos.

  2. Mikumo91
   Mikumo91
   18 napja

   @Martini remekül fogakmaztad meg, én is így érzek. Ha elég ilyen rosszindulatú alapokra épült film bukik meg, akkor talán tanulnak belőle a stúdiók.

  3. Martini
   Martini
   18 napja

   @Mikumo91 Igazad van. És érdekes hogy az akkori viszonyokhoz képest, elég erős, és függetlennek volt tekinthető. Azóta is animációs sorozatokban, játékokban is megállta a helyét akár magában is szerintem. Mostanában kezdett elharapódzni ez a "nőknek mindenképpen felül kell múlni a férfiakat" dolog Holott korábban is készült sok jó film, erős női karakterekkel. Ezeket kéne kicsit "megvizsgálniuk" és ellesni a receptjüket. Olyan izzadságszagúan próbálják puedesztára emelni a női karaktereket, a férfiakat meg beállítani valami aljas, alsóbbrendű lényeknek, hogy az valami borzasztó. Miért nem fér meg a kettő egymás mellett? Miért kell fekete-fehérnek lenniük?

  4. Erika Lipkovics
   Erika Lipkovics
   18 napja

   Harley a filmben is elmondja hogy eredetileg egy támogató és magaban semmit se ér.

  5. Mikumo91
   Mikumo91
   18 napja

   Az a baj, hogy Harley kifejezetten támogató karakter volt eredetileg, akinek az egyetlen célja a Joker korábban nem látott oldalának a kidomborítása. És ezzel nincs semmi baj, rengeteg olyan karakter van az irodalom és filmvilágban, akik önállóan kevésbé vagy egyáltalán nem állják meg a helyüket. A baj az, hogy a jelenlegi politikai légkörben valamiért egyesek főben járó bűnnek tartják, ha egy női karakter csak támogató, s nem erős, független nő a saját filmjében. Ezért több-kevesebb sikerrel próbálnak minden ilyen karaktert "megjavítani" s most ennek látjuk az eredményét. Még ezzel se lenne gond, csak a megjavítás feladatát szintén a tehetség helyett a bőrszín és a nem alapján osztják ki. Ez még mindig sülhet el jól, csak kevés az esélye.

 59. ynnegaf
  ynnegaf
  18 napja

  Azt hittem idén is lesz pozitív február :D

  1. Dani Horváth
   Dani Horváth
   18 napja

   @Marcell Pacskó akkor tényleg nem lesz pozitív február... Kár pedig várom azt a filmet.

  2. Marcell Pacskó
   Marcell Pacskó
   18 napja

   @Dani Horváth Az átkerült szeptemberre asszem. Vagy augusztus?.. De nem februárban lesz, azt tudom.. :(

  3. Dani Horváth
   Dani Horváth
   18 napja

   Még lehet. Jön a King's man kezdetek

 60. Ferenc Hegedüs
  Ferenc Hegedüs
  18 napja

  Hála sok fanyalgónak akik Az Acelembert illetve a Batman V Superman után hisztiztek eljutottunk ehez a vallalhatatlan borzalomhoz Az Óngyilkos Osztag sem volt egy remekmű...de ehez a vacakhoz képest Igazi gyöngyszem Valamint borzasztó férfigyűlölő feminista Egy pozitívum van Fekete Maszk de ő sem menti ezt a sz@rt

  1. Vilag Istene
   Vilag Istene
   Napja

   Asd

  2. csaj egy ember
   csaj egy ember
   17 napja

   Na ez azért túlzás. A felsoroltaknál mind jobb, kivéve talán az acélembert

  3. Mikumo91
   Mikumo91
   18 napja

   @Vilag Istene Nézd, nőként mondom, hogy ami most megy feminizmus néven az egy rasszista, heterofób férfi gyűlölő kampány, s minden értelmes nő elhatárolódik tőle, köztük én is. A feminizmus nem azt jelenti, hogy a nők jobbak mindenkinél, hanem hogy vagyunk olyan jók, értékesek vagyunk és ki tudunk emelkedni a saját pályánkon a saját erősségeinkkel és ezt mások is tiszteletben tartják, nem nyomnak el, s itt jön a lényeg, Mi sem nyomunk el másokat! Jelenleg a férfiak kárára akarnak nagyzolni ezek a feminácik, amit egy édes kisfiú anyjaként még inkább elítélek. Szóval igen, a ma feminizmusnak csúfolt gyűlölettel szemben igenis kritikát kell megfogalmazni. Ez nem nácizmus, az teljesen mást jelent.

  4. goodboiman87 Cristian de la Ţigăneşti
   goodboiman87 Cristian de la Ţigăneşti
   18 napja

   Vilag Istene A feminizmusnak a modern vilagba nincs ertelme, amugy tudod, hogy mi az a naci?

  5. Martini
   Martini
   18 napja

   Na! Azért nehogy azok legyenek már a hibásak akik leszólták (jogosan) az amúgy nem túl jól sikerült filmeket. Itt nem arra gondolok hogy beböfögik hogy "Ez egy szar". A kritikának pont az lenne a lényege hogy rávilágítson, a hibákra. A stúdiónak meg észbe kellett volna kapni ezek hatására, és változtatni. Ez most sikerült.....csak az irány teljesen rossz